Big Brother: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις παρεμβάσεις της παραγωγής

Big Brother: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις παρεμβάσεις της παραγωγής
Ανδρέας Μικρούτσικος Youtube

Ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον τελικό του "Big Brother" με την παραγωγή και τη στάση της. Τι είπε για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Με τη νίκη της Άννα Μαρίας Ψυχαράκη ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του “Big Brother” το βράδυ της Παρασκευής (18/12).

Ο τελικός τα είχε όλα: καλεσμένους, εκπλήξεις, βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των παικτών, αλλά και ένα απρόσμενο ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος αποφάσισε την τελευταία μέρα του ριάλιτι να πει όσα κρατούσε μέσα του τόσο καιρό για την αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη μετά την ατάκα περί βιασμού.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει την αδικία που αισθάνθηκε, καθώς ο Κρητικός παίκτης αποβλήθηκε χωρίς να του δοθεί η ευκαιρία να μιλήσει, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει έντονα στον Χάρη Βαρθακούρη που έσπευσε να τον “κόψει”, αλλά και στην παραγωγή του “Big Brother” και το κανάλι του ΣΚΑΙ.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και είπε για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη:

“Θέλω να πω κάτι αλλά δεν θέλω να το σχολιάσετε. Μια αδικία που εγώ νιώθω και είναι απέναντι σε ένα παιδί, το παιδί από την Κρήτη ο οποίος βλακεία έκανε μεγάλη, δεν το κρίνω εκεί, αλλά τον αδικήσαμε. Δηλαδή τον διώξαμε από το παιχνίδι, μπορεί καλώς να έγινε αυτό, αλλά δεν τον αφήσαμε ούτε καν να πει μια κουβέντα”.

“Εγώ οφείλω, μιας και τελειώνει, να το μνημονεύσω αυτό το πράγμα και με κόβεις. Αυτή τη φορά το κάνεις συνειδητά, όχι εσύ, οι επάνω! Και εγώ συνειδητά είπα αυτό που είπα γιατί το οφείλω στη συνείδηση μου”, είπε απευθυνόμενος στον Χάρη Βαρθακούρη που προσπάθησε να τον σταματήσει.

“Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι καλά κάναμε και το κάναμε, οφείλω όμως επειδή κλείνει ο κύκλος να το ξαναϋπογραμμίσω μια τελευταία φορά. Νιώθω εγώ προσωπικά ότι τον έχω αδικήσει, που δεν του έχω βάλει εκατό σκληρά ερωτήματα. Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε, παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω”, συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα