Χαμός στο Big Brother: "Δεν είσαι στρέιτ, μίλα ξεκάθαρα!"

Ένταση στο σπίτι του Big Brother 2
Ένταση στο σπίτι του Big Brother 2 GLOMEX

Απανωτοί οι τσακωμοί στο Big Brother 2. Στο επίκεντρο των εντάσεων ο Steve Μιλάτος. Γιατί τον κατηγορούν.

Σε σύγκρουση ήρθε ο Steve Μιλάτος κι η Μαίρη Βαρσάμη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother για το γεγονός ότι αρχικά οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά, αλλά ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Η Μαίρη είπε στον Steve ότι δεν είναι στρέιτ η συμπεριφορά του απέναντί της, με τον παίκτη να θίγεται και να σταματά την κουβέντα. Στη συνέχεια, η Μαίρη ανέφερε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι ο νεαρός "ρίχνει τα δίχτυα του παντού":

"Ο Steve μου είπε κάποια πράγματα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι θέλει να με γνωρίσει καλύτερα. Μάλλον ρίχνει τα δίχτυα του παντού κι ό,τι ψάρι πιάσει. Δεν μπορεί κανένας να παίζει με αυτά τα πράγματα και δεν μπορεί κανένας να έχει το δικαίωμα να έχει χαρέμι, να διαλέγει, να κάνει τα παιχνίδια του κι ότι κάτσει. Άλλωστε από την δεύτερη ημέρα είπα στον Steve ότι αυτά που κάνει στις άλλες...", είπε εκνευρισμένη η παίκτρια.

Την ίδια ώρα, ο Steve ήρθε σε σύγκρουση και με τον Κώστα Στυλιανάκη. Μία συζήτηση που είχε ο Μιλάτος με τη Μαίρη ήταν η αφορμή του τσακωμού τους. Steve και Μαίρη έχουν έρθει πολύ κοντά στο σπίτι, ωστόσο η Μαίρη ξέρει ότι δεν είναι η μόνη κοπέλα στο μυαλό του και έτσι αποφάσισε να τον ενημερώσει.

Ο Στέφανος, γνωρίζοντας πως μόνο δύο άτομα μέσα στο σπίτι ξέρουν όσα σκέφτεται για την Σήλια, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο ίδιος θεώρησε πως ο Κώστας του έκανε τη χαλάστρα, με τον Κρητικό να αρνείται τα πάντα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Big Brother 2, Big Brother
SHARE:

24Media Network