Χαμός στο My Style Rocks: “Η Ευρυδίκη είναι γυμνή, εμείς τουλάχιστον ήρθαμε ντυμένες”

Χαμός στο My Style Rocks: “Η Ευρυδίκη είναι γυμνή, εμείς τουλάχιστον ήρθαμε ντυμένες”
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου GLOMEX

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον την προηγούμενη σεζόν, επέλεξε να εμφανιστεί στην πρεμιέρα μόνο με μαγιό, γεγονός που έφερε αντιδράσεις.

Το “My Style Rocks” επέστρεψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το απόγευμα της Δευτέρας και τα βλέμματα τράβηξε νωρίς – νωρίς για ακόμη μια φορά και τη φετινή σεζόν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Η παίκτρια που μονοπώλησε το ενδιαφέρον την προηγούμενη “κομμένη” -λόγω της πανδημίας- τηλεοπτική σεζόν τόσο για τις ενδυματολογικές της επιλογές, όσο και για τους καβγάδες που δημιουργούσε, επέλεξε να εμφανιστεί μόνο με μαγιό και αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τις συμπαίκτριές της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Παγάνη σχολίασε την Ευρυδίκη, λέγοντας “εμείς τουλάχιστον είμαστε ντυμένες. Η Ευρυδίκη είναι σχεδόν γυμνή! Είναι και αυτό μια άποψη! Οπότε εμείς δεν έχουμε κάτι να δούμε σε αυτήν”.

“Θα το δούμε μετά! Όταν πω στα κορίτσια που πηγαίνω, τι κόνσεπτ έχω. Να έχουν να κρίνουν. Τώρα απλά βλέπουν την εικόνα μου” απάντησε στην Κωνσταντίνα εμφανώς εκνευρισμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο της διαμάχης των δύο παικτριών:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα