Chart Show: Αποθέωση για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Twitter – “Το απόλυτο είδωλο”

Chart Show: Αποθέωση για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Twitter – “Το απόλυτο είδωλο”
Ζωζώ Σαπουντζάκη ALPHA TV

Ο ελληνικός κινηματογράφος είχε την τιμητική του στο Chart Show του Σαββάτου (28/01), με την Ζωζώ Σαπουντζάκη να "κλέβει" τις εντυπώσεις. Τα θετικά σχόλια στο Twitter.

Επέστρεψε το Chart Show, το απόλυτο μουσικό show, το βράδυ του Σαββάτου (28/01) μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο από το 1950 έως το 1980. Μαζί της ήταν ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος, που αποκάλυψαν τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τους στίχους, και μοιράστηκαν παρασκήνιο για τα τραγούδια που έχουν την αύρα της μεγάλης οθόνης.

Η βραδιά ήταν γεμάτη νοσταλγία και το πλατό “φωτίστηκε” από τη λάμψη της εποχής, ενώ σε αυτό συνέβαλαν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που άγγιξαν τις καρδιές μας με την ερμηνεία τους.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, η Μαρία Ιωαννίδου, η Νίνα Λοτσάρη, ο Αντώνης Λουδάρος, η Άρτεμις Ματαφιά, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Τερέζα και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης πέρασαν ανέβηκαν στη σκηνή και εντυπωσίασαν, ενώ η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό και τον Γιώργο Κατσαρό.

Τις εντυπώσεις “έκλεψε” η μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία τραγούδησε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ μάγεψε με την απίστευτη ενέργειά της, την τσαχπινιά της και την θετική αύρα της.

Η “βασίλισσα της νύχτας”, όπως την αποκαλούν, ξεχώρισε και στο Twitter, με τους χρήστες να την “χειροκροτούν”.

Chart Show: Τα σχόλια για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα