Χρ. Παπακαλιάτης για MEGA: Τέλος εποχής – Είναι άγριο αυτό το μαύρο

Χρ. Παπακαλιάτης για MEGA: Τέλος εποχής – Είναι άγριο αυτό το μαύρο
Χρ. Παπακαλιάτης Eurokinissi

Το κανάλι που τον ανέδειξε αποχαιρέτισε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με μία συρραφή από σκηνές των σειρών του που έγραψαν ιστορία στο Mega.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε το δικό του αντίο στο Mega, με μία συγκινητική ανάρτηση, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό βίντεο στο οποίο μόνταρε σκηνές που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία από τις σειρές που δημιούργησε όλα τα χρόνια της συνεργασίας του με το κανάλι.

“Η ζωή μας μία βόλτα”, “Να με προσέχεις”, “Κλείσε τα μάτια”, “Δυο μέρες μόνο”, “4” ήταν οι δραματικές σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega που άφησαν εποχή, τον μετέτρεψαν από ηθοποιό – μεταξύ άλλων – σε σεναριογράφο, σκηνοθέτη και μουσικό επιμελητή και βοήθησαν το πέρασμά του στον κινηματογράφο. Εκτός από τις σειρές αυτές, ο Χρ. Παπακαλιάτης συμμετείχε ως ηθοποιός στους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”, τη “Ντόλτσε Βίτα” και στους “Φρουρούς της Αχαΐας”, όπου έκανε και την πρώτη του εμφάνιση.

Στην ανάρτησή του για το “μαύρο” στο Mega έγραψε:

«Μια αναφορά. Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική.

Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα, εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα, εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε.

Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής.

Τέλος Εποχής. Είναι άγριο αυτό το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό.

Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα, αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζούνε, να προχωράνε, να παλεύουν, να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε

. Γι’ αυτό και πάντα θα είναι το mega mas… Ήταν τιμή μου. #megachannel #megamou #megamas»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα