Dancing With The Stars: Habemus παρουσιάστρια

Dancing With The Stars: Habemus παρουσιάστρια

Το show χορού επιστρέφει στους δέκτες μας και όπως όλα δείχνουν έχουμε... επικρατέστερη για την παρουσίαση

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως και η Δούκισσα Νομικού να παραμένουν στο ενεργητικό του ΑΝΤ1, όμως καμιά από τις πρώην παρουσιάστριες του Dancing With The Stars δεν θα αναλάβει και πάλι τα ηνία της εκπομπής. Αντίθετα από το Μαρούσι είναι πολύ κοντά σε άλλο πρόσωπο, στο οποίο επίσης έχουν εμπιστευθεί στο παρελθόν μεγάλα κόνσεπτ. Ο λόγος για τη Νάντια Μπουλέ, που αφενός μεν έχει θητεύσει ως παίκτρια στο παιχνίδι, αφετέρου δε διαθέτει πλέον ιδιαίτερη σχέση με το χορό έπειτα από τα μιούζικαλ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο θέατρο τα τελευταία χρόνια.

Ένα εξ αυτών, το πολυαγαπημένο musical φαινόμενο με τα μεγαλύτερα hits που έχουν ακουστεί ποτέ σε μια παράσταση, έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στα τέλη του Δεκέμβρη στο θέατρο PassPort, με πρωταγωνίστρια την Νάντια Μπουλέ και τους Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και Μάρω Κοντού.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές του ΑΝΤ1 στο News24/7 η παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά στην τελική απόφαση, ώστε να αναλάβει το comeback του κόνσεπτ που έχει διαγράψει λαμπερή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης τα περασμένα χρόνια. Άλλωστε, οι φήμες που ήθελαν το κανάλι να προσεγγίζει την Ευαγγελία Αραβανή, προκειμένου να μπει εκείνη στο τιμόνι της εκπομπής, προς το παρόν διαψεύδονται από τους ιθύνοντες του σταθμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα