Δέσποινα Ολυμπίου: “Απέβαλα στο J2US, αιμορραγούσα πάνω στη σκηνή”

Δέσποινα Ολυμπίου: “Απέβαλα στο J2US, αιμορραγούσα πάνω στη σκηνή”
Η Δέσποινα Ολυμπίου YOUTUBE PRINTSCREEN

Όλα όσα δήλωσε η δημοφιλής καλλιτέχνιδα για τη δύσκολη συνεργασία της με τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο. Τι είπε για την αποβολή που είχε κατά τη διάρκεια του J2US.

Στο Pop Up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12) η γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο που συμμετείχε στο J2US, τονίζοντας το πόσο δύσκολη ήταν η συνεργασία της με τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, ενώ παράλληλα έκανε και μια συγκλονιστική δήλωση, αποκαλύπτοντας ότι έχει αποβάλει κατά τη διάρκεια του σόου.

“Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ για την δυσάρεστη εμπειρία της αποβολής είπε: “Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα