Dexter: Επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν το 2021

Dexter: Επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν το 2021
Dexter

Το δίκτυο Showtime επιβεβαίωσε την νέα σεζόν για το Dexter. Τα γυρίσματα των 10 επεισοδίων θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 και η προβολή τους θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς.

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της προηγούμενης δεκαετίας ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της, καθώς το δίκτυο Showtime επιβεβαίωσε την νέα σεζόν για το Dexter μέσα στο 2021.

Πέρασαν 7 χρόνια από την προβολή του αρκετά αμφιλεγόμενου φινάλε, ωστόσο, ο πρωταγωνιστής Michael C. Hall και ο δημιουργός Clyde Phillips θεωρούν πως έχουν να δώσουν κάτι ακόμα στους φίλους της σειράς. Τα γυρίσματα των νέων 10 επεισοδίων θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 και η προβολή τους πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς.

Όπως δήλωσε ο Gary Levin, πρόεδρος του Showtime σύμφωνα με το Techgear, “Το Dexter είναι μια ιδιαίτερη τηλεοπτική σειρά με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο και αποτέλεσε ορόσημο για την επιτυχία του δικτύου μας. Θα επιστρέφαμε σε αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα μόνο εάν πραγματικά άξιζε τον κόπο και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω πως οι Clyde Phillips και Michael C. Hall έχουν βρει τον τρόπο για να τα καταφέρουν”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα