Δούκισσα Νομικού: “Ψαρωτική” είσοδος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 – “Γιώργο, κοίτα με στα μάτια”

Δούκισσα Νομικού: “Ψαρωτική” είσοδος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 – “Γιώργο, κοίτα με στα μάτια”
Γιώργος Λιάγκας - Δούκισσα Νομικού glomex - ant1

Ο ιδιαίτερος διάλογος του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού, στην πρεμιέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τη Δούκισσα Νομικού στη σημερινή πρεμιέρα του καθημερινού μαγκαζίνο.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, ντυμένη στα λευκά, έκανε μια “ψαρωτική” είσοδο στο πλατό, έχοντας έναν “καυτό” διάλογο με τον συμπαρουσιαστή της, προετοιμάζοντάς μας για τη συνέχεια…

«Επιτρέψτε τώρα να την υποδεχτώ, γιατί δεν θα είμαι μόνος μου εδώ, είναι μια εκπομπή πολυσυλλεκτική, θα ασχολείται με τα πάντα. Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε ένα πολύ γελαστό παιδί, ένα πανέμορφο κορίτσι, ταλαντούχο. Πάρα πολύ χαρούμενοι είμαστε που υποδεχόμαστε τη Δούκισσα Νομικού», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ο διάλογος που είχαν οι δυο τους εξελίχθηκε ως εξής:

-Νομικού: Να σου πω; Δεν με κοιτάς. Πολύ καλά κρατιέσαι.

-Λιάγκας: Να με αποκαταστήσεις με μια φίλη σου.

-Νομικού: Δεν έχεις ανάγκη… Νιώθω οικεία, χαρά, ευγνωμοσύνη, νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, εδώ στον ΑΝΤ1, που ξέρω πως με αγαπάτε. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας.. Πάλι δεν με κοιτάει. Γιώργο… Κοίτα με στα μάτια.

-Λιάγκας: Πες γιατί δεν θα είσαι από την αρχή στην εκπομπή.

-Νομικού: Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω. Σήμερα τι ώρα βγήκα; 11:30 πήγε; Εντάξει, μπορεί αύριο να πάει στις 12, μία παρά…

-Λιάγκας: Ό,τι η επικαιρότητά μας επιτάσσει.

Η έναρξη του Πρωινού

Η είσοδος της Δούκισσας Νομικού

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα