Εγκλήματα: Η αποκάλυψη για το πιο αηδιαστικό γύρισμα της σειράς

Διαβάζεται σε 3'
Εγκλήματα: Η αποκάλυψη για το πιο αηδιαστικό γύρισμα της σειράς
Εγκλήματα ΑΝΤ1

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη και ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκαλύπτουν άγνωστα backstage από τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1.

Ο “Μιχαλάκης” και η “Πέπη” από τα αξέχαστα “Εγκλήματα” ή κατά κόσμον Σταύρος Νικολαϊδης και Φωτεινή Μπαξεβάνη, συναντήθηκαν 23 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 και αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί συναντήθηκαν στη στήλη του reunion της εκπομπής του Mega “Πάμε Δανάη”.

«Για το ρόλο του Μιχαλάκη έκαναν μια κλειστή οντισιόν από παιδιά που είχαν σταμπάρει στο θέατρο», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης, ενώ η Φωτεινή Μπαξεβάνη πρόσθεσε: «Όταν άρχισαν τα γυρίσματα της σειράς δούλευα δημόσιες σχέσεις για ένα μαγαζί στο Κολωνάκι, με το οποίο είχε σχέση ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Για τον ρόλο της Πέπης, που θα ήταν guest, είχαν κλείσει μία ηθοποιό που τελικά δεν μπορούσε και ο Χρήστος με παρακάλεσε να το κάνω. Την επόμενη μέρα που κάναμε το γύρισμα υπήρξε ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές, οπότε ο ρόλος της Πέπης έγινε μόνιμος».

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη δήλωσε στη συνέχεια: «Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το γύρισμα που είχαμε πάει να θάψουμε το πτώμα με το αυτοκίνητο στη Καισαριανή».

«Στη σκηνή που βγαίναμε από τη θάλασσα μας είχαν βάλει τόσο πολύ υγρό make up και είχε πάει παντού στα μαλλιά και στο σώμα», είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ενώ ο Σταύρος Νικολαϊδης συμπλήρωσε: «Οι πρωταγωνιστές ήταν πιασμένοι χέρι χέρι και προχωρούσαν με μικρά βήματα προς τα πίσω ώστε να βουλιάξουν σιγά σιγά. Αυτό το χρησιμοποίησαν ανάποδα. Εγώ ήμουν στα βράχια και περίμενα να φωνάξω όταν θα βγουν. Αυτή τη σκηνή τη γυρίσαμε 15 φορές. Ήμουν ξυπόλυτος και έτρεχα στα βράχια. Τα πόδια μου είχαν γίνει κόκκινα».

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είπε στη συνέχεια για τον θάνατό της στη σειρά: «Τα χλωρά κουκιά με τα οποία πέθανε η Πέπη ήταν στην πραγματικότητα πράσινες καραμέλες και ήταν αηδία».

«Στη σκηνή που έσκασε από το φαγητό ο Αλέκος, είχαν πολτοποιήσει όλα τα φαγητά σε έναν κουβά και όταν έσκασε πέταξαν τα πάντα σε μένα και την Καίτη Κωνσταντίνου. Ήταν αηδία. Τον λυπήθηκα τον Κώστα Κόκλα», συνέχισε.

Ο Σταύρος Νικολαϊδης είπε από την πλευρά του: «Γελάω πολύ με τη σκηνή που είχαμε κάνει πάρτι στο σπίτι του Αλέκου. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήρθε για ραντεβού με τη Σώσω και τον στρίμωξε ένας άγνωστος», ενώ η Φωτεινή Μπαξεβάνη πρόσθεσε: «Για τον Χρήστο τρελαίνομαι και με τη σκηνή που του κάνουμε βουντού».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα