Έλενα Χριστοπούλου: “Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, αντιθέτως μου χρωστάνε”

Έλενα Χριστοπούλου: “Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, αντιθέτως μου χρωστάνε”
Η Έλενα Χριστοπούλου στο "The 2night show" Glomex

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στο "The 2night show" για την επαγγελματική της ζωή, τη συμμετοχή της στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και το εάν θα τα παρατούσε όλα για να ζήσει στο βουνό.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/01) η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της ζωή, την σχέση της με την τηλεόραση και την συμμετοχή της ως κριτής στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

Σχετικά με τις επαγγελματικές της σχέσεις και την πορεία που έχει διανύσει όλα αυτά τα χρόνια, είπε:

“Κανένας δεν με έχει βοηθήσει εμένα στα επαγγελματικά. Δεν χρωστάω σε κανένα. Μου χρωστάνε, δεν χρωστάω. Το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό το πράγμα τον τελευταίο καιρό. Εγώ έκανα πάντα πολλαπλασιασμό με τις σχέσεις μου, προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές. Δεν διαιρούσα ποτέ και δεν αφαιρούσα από τους άλλους. Ούτε προσπαθούσα να τους αλλάξω. Έχω αλλάξει εγώ για τους άλλους. Αυτό που είμαι τώρα, είναι στοιχεία από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου”.

“Αν άλλαζα κάτι στη ζωή μου… Δεν θα ήθελα τόσες πληγές, έχω πάρα πολλές μέσα μου στα προσωπικά. Τις άφηνα και κακοφορμούσαν. Δεν το άλλαζα, γιατί ήμουν μια πολύ ωραία στρουθοκάμηλος προφανώς”, πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Απαντώντας στο εάν θα παρατούσε την ζωή μπροστά στα “φώτα” για να ζήσει πιο απομακρυσμένα και ήσυχα, δήλωσε:

“Μου το έχει προτείνει ο Αποστόλης πολλές φορές να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε σε ένα βουνό, αλλά αρνήθηκα. Έχω πει όχι. Οπότε δεν μπορώ να σου πω τώρα ότι “ναι, θα μπορούσα να το κάνω”. Μπορεί του χρόνου να σου απαντήσω κάτι άλλο”.

Η Έλενα Χριστοπούλου για την τηλεόραση

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τις τέσσερις σεζόν κατά τις οποίες βρίσκεται στην τηλεόραση, τονίζοντας: “Δεν το μετάνιωσα που μπήκα στην τηλεόραση. Μ’ αρέσει πάρα πολύ. Είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου”.

“Όταν ανεβαίνει κάποιος στη σκηνή, δεν πρέπει να έχει το “αν” μέσα του. Εμένα με ενδιαφέρει το “άρα”, που καταλήγει κάπου. Εκεί για μένα περνάει στην επόμενη φάση. Το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” είναι η καλύτερη στιγμή μου. Με άλλαξε πάρα πολύ, έγινε λίγο πιο γλυκιά και έχω γελάσει πολύ”, είπε για τη συμμετοχή της στο διάσημο σόου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα