Ελένη Τσολάκη: Τι απαντά για το viral σχόλιο του Έλον Μασκ στο X

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Τσολάκη: Τι απαντά για το viral σχόλιο του Έλον Μασκ στο X
Glomex/OPEN

Η Ελένη Τσολάκη με χιουμοριστικό τρόπο μίλησε για τον σχολιασμό του Έλον Μασκ στο παλιό της βίντεο με τον καιρό, που έγινε viral.

Viral έγινε τα προηγούμενα 24ωρα ένα σχόλιο του Έλον Μασκ κάτω από βίντεο της Ελένης Τσολάκη, από την εποχή που παρουσίαζε τον καιρό, πριν από περίπου 10 χρόνια.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο γινόταν σύγκριση του πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα, με πρωταγωνίστριες μια Γερμανίδα παρουσιάστρια και μια Ελληνίδα, την Ελένη Τσολάκη, η οποία χόρευε και τραγουδούσε.

Ο ιδιοκτήτης του Twitter/X μάλλον πίστεψε πως οι μετεωρολόγοι έτσι παρουσιάζουν το δελτίο πρόβλεψης του καιρού στη χώρα μας και έσπευσε να σχολιάσει, γράφοντας: Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα“.

Φυσικά, η Ελένη Τσολάκη δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο τον χαμό που προκλήθηκε και έτσι στην εκπομπή της “Πρωινό ΣουΣου” την Τετάρτη (24/04), είπε:

“Με χιόνια και με σκόνη και με αέρηδες, πάντα αισιοδοξία. Έτσι μάθαμε να τραγουδάμε πριν από 10 χρόνια και, να, που έρχεται το σωστό timing! Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω… Έχει γίνει χαμός και με έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι που είχα καιρό να μιλήσω”.

“Άρχισαν να μου σκάνε προχθές κάτι μηνύματα. Λέω καμιά τρολιά θα είναι, άστο να πάει. Και μετά, όσο περνούσε η ώρα, άρχισαν να μου στέλνουν κι άλλοι, και λέω δεν μπορεί να συνεννοήθηκαν όλοι μαζί. Μετά νόμιζα ότι δεν είναι ο επίσημος λογαριασμός του Έλον Μασκ. Ορίστε, ήρθε η στιγμή να φτάσει ο καιρός εκεί που του αξίζει!” σχολίασε η γνωστή παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της Ελένης Τσολάκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα