Survivor: Τρομακτικός τραυματισμός για την Αναστασία – Έφυγε για το νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 2'
Survivor: Τρομακτικός τραυματισμός για την Αναστασία – Έφυγε για το νοσοκομείο
GLOMEX

«Πάγωσαν» οι παίκτες του Survivor με τον τραυματισμό της Αναστασίας. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Δώρα και Αναστασία μπήκαν στον στίβο μάχης του Survivor προκειμένου να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν το έπαθλο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εκτυλίχτηκαν καλά και για τις δύο παίκτριες. Και ο λόγος ήταν ο τρομακτικός τραυματισμός της Αναστασίας Τσέρου.

Στην προσπάθειά της να περάσει κάτω από ένα εμπόδιο, η Αναστασία δεν πρόσεξε και χτύπησε το κεφάλι της στο ξύλο.

Η στιγμή του τραυματισμού της Αναστασίας

Αμέσως οι παίκτες των δύο ομάδων έσπευσαν στο πλευρό της, με την Αναστασία Τσέρου να σφαδάζει από τον πόνο και να κλαίει.

Ο γιατρός της παραγωγής που την εξέτασε έκρινε πως έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου στο πλευρό της βρέθηκε η φίλη της, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Λιανός για Αναστασία: «Ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να συνεχίσει στο παιχνίδι»

Ο Γιώργος Λιανός, λίγη ώρα μετά το συμβάν, ενημέρωσε πως ο τραυματισμός της παίκτριας δεν ήταν τόσο σοβαρός, όμως ήταν αρκετός ώστε να μην της επιτρέψει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

«Περιμέναμε να μεταφερθεί η Αναστασία στο νοσοκομείο για να έχουμε την πρώτη εκτίμηση από τους γιατρούς. Τα καλά νέα είναι ότι ο τραυματισμός της δεν είναι τόσο ανησυχητικός όσο φάνηκε. Τα άσχημα νέα είναι ότι ο τραυματισμός της είναι τέτοιος που δεν της επιτρέπει να συνεχίσει στο παιχνίδι. Έχουμε δηλαδή την αναγκαστική αποχώρηση της Αναστασίας Τσέρου μετά τον τραυματισμό. Η ψυχολογία αυτή τη στιγμή είναι στα πατώματα… Είμαστε αναγκασμένοι να σταματήσουμε τον αγώνα σε αυτό το σημείο, θα συνεχιστεί κάποια στιγμή από το 1-1 αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσουμε όλοι, να ξεπεράσουμε αυτό το θέμα και να περιμένουμε τις συμπληρωματικές εξετάσεις της Αναστασίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, έχει ήδη ενημερωθεί η οικογένεια της Αναστασίας μετά τον τραυματισμό της. «Μην ανησυχείτε γι’ αυτό το θέμα, πάντα η οικογένεια ενημερώνεται πρώτη» είπε, με τους παίκτες να είναι εμφανώς σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα