Οι ευχές της Μαρίνας Σάττι από το Μάλμε και η λαμπάδα – “ζάρι”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι PAPADAKIS PRESS

Ευχές για την ημέρα του Πάσχα στέλνει η Μαρίνα Σάττι από το Μάλμε της Σουηδίας – Η ανάρτηση της στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι, που βρίσκεται στο Μάλμε της Σουηδίας για τον διαγωνισμό της Eurovision, με ανάρτηση της στο Instagram έστειλε τις ευχές της για το Πάσχα “από τα ξένα”, όπως έγραψε στη λεζάντα.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές εικόνες από το πώς πέρασε τη μέρα του Πάσχα, με την λαμπάδα – “ζάρι” να κλέβει την παράσταση.

“Χρόνια Πολλά! Καλό Πάσχα! Με πολλή πολλή αγάπη από όλους εμάς εδώ στα ξένα” έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε τις εικόνες:

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Τους δύο Ημιτελικούς στις 7 και 9 Μαΐου και τον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου, στις 22:00, μεταδίδουν αποκλειστικά η ΕΡΤ1 και το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα