Ελεωνόρα Ζουγανέλη – The Voice : Η συνάντηση με τον Αργυρό και το εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – The Voice : Η συνάντηση με τον Αργυρό και το εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη σκηνή του The Voice STUDIO FOTOGENIA

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέστρεψε στη σκηνή του The Voice, αυτή τη φορά όχι ως coach και έκανε αισθητή την παρουσία της, χαρίζοντας ένα ζεϊμπέκικο για την "Αθήνα" της.

Ιδιαίτερα ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο του The Voice της Κυριακής, το οποίο επέστρεψε μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τη φάση των Knockouts.

Σε αυτή τη φάση, τους κριτές, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Κωνσταντίνο Αργυρό πλαισιώνουν αγαπημένοι τραγουδιστές και σε ρόλο guest κριτών τους “βοηθούν” δίνοντάς τους χρήσιμες συμβουλές για την πορεία των μελών των ομάδων τους.

Ο “νέος” Κωνσταντίνος Αργυρός ζήτησε τη βοήθεια από την παλιά γνώριμη στο show, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία επέστρεψε στο μουσικό show ως guest coach και οι δυο τους συναντήθηκαν στη σκηνή του μουσικού show του ΣΚΑΪ, τραγουδώντας κάποιες από τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Η αρχή έγινε με τα “Βεγγαλικά”, ενώ στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε μία από τις τελευταίες του επιτυχίες, το τραγούδι “Αθήνα μου”, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να χαρίζει ένα ζεϊμπέκικο που ξεσήκωσε κριτές και κοινό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα