Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Πέταξαν σαν μπλουζάκι άγχος, στρες και θυμό κι έμειναν με τα “6pack”

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Πέταξαν σαν μπλουζάκι άγχος, στρες και θυμό κι έμειναν με τα “6pack”
Το group Street Gainz που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" ΣΚΑΙ

Τα πιο δημοφιλή acts της πρεμιέρας, ο σκληρός Τανιμανίδης και ο απολαυστικός Καπουτζίδης.

Πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής για το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” στον δεύτερο κύκλο του από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και ήταν όλοι τους εκεί. Η κριτική επιτροπή, με τους Μαρία Μπακοδήμου, Γιώργο Καπουτζίδη και Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό πριν παρουσιάσουν τα πρώτα ταλέντα της χρονιάς.

Το group “Street Gainz” φαίνεται πως είχε κοινό στο με τα μέλη του να παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα street workout. Οι συντονισμένες γυμναστικές ασκήσεις φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα των τηλεθεατών στο Ταλέντο, με δύο γκρουπ και διαγωνιζόμενους να φτάνουν στον τελικό την περασμένη σεζόν. 

Το γκρουπ ωστόσο είχε και μια έκπληξη για το κοινό, καθώς φορούσαν όλοι τους μπλουζάκια με λέξεις με αρνητικά συναισθήματα όπως άγχος, θυμός, στρες κτλ τα οποία και έβγαλαν, τόσο για το συμβολικό του πράγματος, όσο φυσικά και για να αποκαλύψουν τους κοιλιακούς τους. 

Το γκρουπ “The Pack” συγκινήθηκε όταν ο Σάκης Τανιμανίδης πάτησε το “X” και οι Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργος Καπουτζίδης προβληματίζονταν για την απόφασή τους, με την πιο μικρή της παρέας να ξεσπά σε κλάματα. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν στο χορευτικό act μια ακόμη ευκαιρία.

Ο 15χρονος Αλέξανδρος επιχείρησε να κάνει ένα ταχυδακτυλουργικό show, με τον γνωστό για την καχυποψία του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος έχει δηλώσει από την πρώτη σεζόν πως λατρεύει τέτοιου είδους θεάματα και θέλει να είναι αψεγάδιαστα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα