Έλλη Κοκκίνου: “Ήξερα την ιστορία της Μπότση – Το κουβαλούσε πολλά χρόνια”

Έλλη Κοκκίνου: “Ήξερα την ιστορία της Μπότση – Το κουβαλούσε πολλά χρόνια”
Η Έλλη Κοκκίνου στο "The 2Night Show" ANT1

Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και την ιστορία της Τζένης Μπότση, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης (18/02) η Έλλη Κοκκίνου, η οποία μίλησε για το τελευταίο της άλμπουμ, την καραντίνα, τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο, αλλά και την καλή της φίλη και κουμπάρα Τζένη Μπότση.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, τον γιο της οποίας βάφτισε η διάσημη ηθοποιός, αναφέρθηκε στην πρόσφατη καταγγελία της Τζένης Μπότση για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, δηλώνοντας ότι γνώριζε εδώ και χρόνια την ιστορία.

Την ήξερα πολλά χρόνια αυτή την ιστορία. Αυτό αν θυμάμαι καλά συνέβη το ’94, εγώ τη Τζένη τη γνώρισα το ’98 και την ιστορία αυτή την έμαθα λίγα χρόνια μετά. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της. Η Τζένη το είχε πει σε εμένα και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ξεφύγει κάτι. Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της. Το κουβάλαγε πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντάς την να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε. Είναι πολύ δύσκολο”, ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Σχετικά με το αν έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: “Δεν έχω βιώσει. Εγώ θεωρούμαι τυχερή. Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε κι έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στον δικό μου χώρο. Και δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Ίσως θα έπρεπε τώρα, που είναι το έδαφος πρόσφορο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο η σεξουαλική παρενόχληση ή η κακοποίηση και χειρότερες ενέργειες και άλλο το ξέρω πού πάω και τι κάνω, για να πετύχω κάποια πράγματα. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Είναι ένα άλλο κομμάτι, μια άλλη κατηγορία”.

Τέλος, αναφερόμενη στο πώς βλέπει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των καταγγελιών, δήλωσε: “Πιστεύω ότι τώρα, επειδή το έδαφος είναι πρόσφορο προς το να δημιουργηθεί μια νέα συνθήκη, ίσως να μπορούσε να δημιουργηθεί ένα σωματείο ή ένας οργανισμός κάτω από μία στέγη. Να είναι 2-3 άτομα από κάθε επαγγελματικό κλάδο και να ξέρουν τα θύματα ότι εκεί θα μπορούν να μιλήσουν, χωρίς να χάσουν τη δουλειά τους. Γιατί τα θύματα φοβούνται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα