Ελληνικά Καλλιστεία Σταρ Ελλάς: Όλα όσα έγιναν στον διαγωνισμό ομορφιάς

Φωτογραφία από παλιότερο διαγωνισμό ομορφιάς
Φωτογραφία από παλιότερο διαγωνισμό ομορφιάς ELLINIKA KALLISTEIA

Δείτε αυτή την ώρα την ανάδειξη της Σταρ Ελλάδα, της Μις Ελλάς και της Miss Young. Πάμε σαν άλλοτε...

Τα Καλλιστεία Σταρ Ελλάς επέστρεψαν... και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ζωντανά από το M.tv. Και ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες αναμένεται να δείτε γνωστές φυσιογνωμίες.

Η εποχή που ο κύριος Γιώργος Πρεβελάκης έφερνε τον φάκελο με τα αποτελέσματα και μια όμορφη γυναίκα δάκρυζε από συγκίνηση που θα στεφόταν Star Ελλάς έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εκείνη η βραδιά που δεκάδες κορίτσια έκαναν πασαρέλα με τουαλέτες, φορέματα, σέξι μαγιό και απαντούσαν στις ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής ευχόμενες ωσάν σε χορωδία «παγκόσμια ειρήνη».

ADVERTISING

Φυσικά, ο γιος του κυρίου Πρεβελάκη, Βασίλης τρέχει τον διαγωνισμό "Ελληνικά Καλλιστεία" όλα αυτά τα χρόνια, όμως η λαμπερή του βραδιά δεν προβάλλεται εδώ και κάποια χρόνια από την τηλεόραση και συγκεκριμένα από τον ΑΝΤ1 που συνήθισε να τα προβάλλει ανελλιπώς από το 1990 και έπειτα. Ο διαγωνισμός συνεχίστηκε όπως είπαμε όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας έτσι τον θεσμό τον μακροβιότερο διαγωνισμό ομορφιάς καλλιστείων στην Ελλάδα.

Παρουσιάστρια της βραδιάς είναι η Νικολέττα Ράλλη. Δείτε την βραδιά:

Τα πρώτα ελληνικά καλλιστεία έγιναν στην Αθήνα το 1952 και για την εποχή εκείνη ήταν το μεγαλύτερο κοσμικό και καλλιτεχνικό γεγονός, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους ο τότε πρωθυπουργός Α. Παπάγος και η πολιτική και καλλιτεχνική κοινωνία των Αθηνών. Τα καλλιστεία αυτά διοργανώθηκαν από την εφημερίδα “Έθνος” και τον τίτλο της Star Ελλάς κέρδισε η Κρητικοπούλα Νταίζη Μαυράκη.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελληνικά Καλλιστεία Σταρ Ελλάς: Όλα όσα έγιναν στον διαγωνισμό ομορφιάς

Μις Ουκρανία: Ο λόγος που της πήραν το στέμμα θα σε κάνει έξαλλο

Σκάνδαλο στα καλλιστεία Miss America: Παραιτήσεις στελεχών λόγω χυδαίων emails

Καλλιστεία για κρατούμενες πραγματοποιεί φυλακή στη Βραζιλία

Καλλιστεία στο Περού: Οι διαστάσεις των υποψηφίων έγιναν... στατιστικά για τη βία κατά των γυναικών

SHARE:

24Media Network