Ελληνοφρένεια: Τι λέει ο Alpha για το ‘κόψιμο’ της εκπομπής

Ελληνοφρένεια: Τι λέει ο Alpha για το ‘κόψιμο’ της εκπομπής

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση του τέλους της σατιρικής εκπομπής προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Ποια η θέση του καναλιού;

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση πως η εκπομπή “Ελληνοφρένεια” ολοκληρώνεται με το επεισόδιο της Τρίτης. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε στους ιθύνοντες της σατιρικής εκπομπής μόλις χθες, Τρίτη, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατό να αποχαιρετίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Το NEWS 24/7 επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για να επιβεβαιώσει την είδηση.

Σύμφωνα με πηγές του καναλιού λοιπόν, η Ελληνοφρένεια τελείωσε λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Όπως σημειώνουν από το κανάλι της Κάτζας, η τηλεοπτική αγορά είναι πολύ σκληρή το τελευταίο διάστημα. Από τον Alpha τονίζουν πως η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, όμως το τηλεοπτικό πρόγραμμα σημείωνε συχνά τη φετινή σεζόν τηλεθέαση που δεν ξεπερνούσε ούτε το 10%. Επιπλέον, τονίζουν πως αν και δεν ήταν ακριβή παραγωγή, το κόστος της δεν θεωρείτο αμελητέο, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες μοντάζ, αλλά και εξωτερικό γυρίσματα.

Instagram

 

Τέλος, από τον Alpha σχολιάζουν πως η περίοδος των γιορτών συμπίπτει με τη μέση της σεζόν που τόσο το κανάλι, όσο και οι ανταγωνιστές αναπροσαρμόζουν τη στρατηγική τους για το υπόλοιπο μισό της τηλεοπτικής κούρσας.

Να σημειωθεί πάντως πως το χθεσινό και όπως έμελλε τελευταίο επεισόδιο, κατέγραψε ιδιαίτερα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Για την ακρίβεια έγραψε 20,5% στο σύνολο και 18,9% στα νεανικά κοινά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα