Χωρίς “εν κουλί” το MasterChef: Και τα τέσσερα πιάτα ήταν αποτυχημένα – Ο Χάμπος είχε το χειρότερο

Χωρίς “εν κουλί” το MasterChef: Και τα τέσσερα πιάτα ήταν αποτυχημένα – Ο Χάμπος είχε το χειρότερο

Τα πιάτα και των τεσσάρων υποψηφίων ήταν πάρα πολύ κακά και οι κριτές προσπάθησαν να βρουν εκείνο που είχε τις λιγότερες αστοχίες. Η απογοήτευση των κριτών, η αποχώρηση του Χαράλαμπου και η νέα πρόκληση της ομαδικής δοκιμασίας.

Γεμάτο ένταση, αγωνία, αλλά και συγκίνηση, ήταν το επεισόδιο της Τρίτης του MasterChef, αφού οι παίκτες του παιχνιδιού ήρθαν αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με το άγχος της δοκιμασίας αποχώρησης και με τον αποχαιρετισμό ενός συμπαίκτη τους, που δεν κατάφερε να φέρεις εις πέρας την πιστή αντιγραφή πιάτου.

Από το επεισόδιο της Δευτέρας προέκυψε πως υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η Ασημίνα, η Ιωάννα, η Σπυριδούλα και ο Χαράλαμπος, οι οποίοι δεν τα πήγαν πολύ καλά στην τελευταία δοκιμασία, ενώ πρώτος αρχηγός της ομαδικής που θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης, είναι η Άλκηστις που είχε το καλύτερο πιάτο.

Ασημίνα, Ιωάννα, Σπυριδούλα και Χαράλαμπος έβαλαν τα δυνατά τους για να αντιγράψουν ένα δύσκολο πιάτο με τεχνικές δυσκολίες και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πρωτότυπο. Το πιάτο αντιγραφής ήταν γλυκό και, συγκεκριμένα, brownie σοκολάτας, με κρεμέ από passion fruit, ανανά καραμελωμένο, τυρί φιλαδέλφεια και κραμπλ δεντρολίβανου.

Οι παίκτες προσπάθησαν πολύ μέσα στα 50 λεπτά που είχαν, αλλά τελικά το πιάτο ήταν παταγώδης αποτυχία για όλους! Και οι τέσσερις παίκτες είχαν ένα πιάτο κάτω του μετρίου, με παρόμοιες αστοχίες και με μεγαλύτερη αδυναμία την κρεμέ, η οποία σε όλους έλιωσε και απλώθηκε μέσα στο πιάτο, χαλώντας εντελώς την εμφάνιση του γλυκού.

Οι τρεις κριτές απογοητεύτηκαν με τον Σωτήρη Κοντιζά να δηλώνει πως έψαξαν να βρουν το λιγότερο κακό από τα πολύ κακά πιάτα και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει πως δεν είναι σίγουρος αν αρκεί μία αποχώρηση από τη συγκεκριμένη δοκιμασία. Εν τέλει, η Ασημίνα επέστρεψε πρώτη στο σπίτι, η Ιωάννα δεύτερη και τρίτη η Σπυριδούλα.

Ο Χαράλαμπος, που μας χάρισε απίστευτες στιγμές μέσα στο παιχνίδι με το “Εν κουλί” να αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, είχε το χειρότερο από τα τέσσερα πολύ κακά πιάτα, αφού η κρεμέ ήταν σχεδόν ανύπαρκτη στο πιάτο και, όπως είπαν οι κριτές, καμία από τις παρασκευές της συνταγής δεν ήταν επιτυχημένη.

Οι κριτές αποχαιρέτησαν τον Χαράλαμπο ή Χάμπο λέγοντάς του πως πιστεύουν πολύ στον ίδιο και στις δυνατότητές του και υπενθυμίζοντάς του το πόσο ωραία και νόστιμα πιάτα είχε φτιάξει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όπως ανέφεραν, μάλλον δεν κατάφερε στο διάστημα αυτό να “ξεκλειδώσει”, ενώ φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά υπό πίεση.

Το βράδυ της Τετάρτης οι παίκτες του MasterChef θα έρθουν αντιμέτωποι με μια καινούργια πρόκληση και μια νέα ομαδική δοκιμασία, η οποία θα λάβει χώρα σε αεροδρόμιο και φαίνεται πως οι δύο ομάδες θα πρέπει να φτιάξουν το μενού μιας πτήσης. Ποιον θα επιλέξει για αντίπαλο αρχηγό η Άλκηστις και ποιους μάγειρες θα πάρει ο καθένας στην ομάδα του;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα