Χαμός στο GNTM 2: Το bullying στην Ελευθερία – “Το ‘χουμε κάνει σκ..ά το πλατό σήμερα”

Χαμός στο GNTM 2: Το bullying στην Ελευθερία – “Το ‘χουμε κάνει σκ..ά το πλατό σήμερα”

Μετωπική σύγκρουση μεταξύ των FF και των υπόλοιπων κοριτσιών με αφορμή τα σχόλια της Κάτιας σε βάρος της Ελευθερίας - Η Βίκυ Καγιά ζήτησε διακοπή λόγω της έντονης φόρτισης. Ποια παίκτρια αποχώρησε.

Τεράστια αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ στο πλατό του GNTM 2 μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας Γρηγορίου ότι η Κάτια Ταραμπάνκο κάνει bullying στην Ελευθερία Καρναβά.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής που δέχθηκε για την απογοητευτική απόδοσή της στη δοκιμασίας της φωτογράφισης αποχώρησης, η Μαρίνα αιτιολογήθηκε ότι το αποτέλεσμα οφείλεται στην κακή ψυχολογία που της προκαλεί το «bullying» ασκεί η παρέα των FF – και συγκεκριμένα η Κάτια – στην Ελευθερία.

«Χάλασε η ψυχολογία μου με το bullying που κάνουν τα κορίτσια, η Κάτια περισσότερο, στην Ελευθερία. Ναι, της κάνει bullying, εγώ αυτό βλέπω. Κάνει ξεκάθαρο bullying» είπε η Μαρίνα.

Η δήλωση προκάλεσε την έκπληξη της κριτικής επιτροπής, με τα μέλη της να ζητούν να μάθουν από τις διαγωνιζόμενες τι ακριβώς έχει συμβεί. Πολλές κοπέλες μίλησαν με αρνητικά σχόλια για τη συμπεριφορά της Κάτιας μέσα στο σπίτι, ενώ σχεδόν όλες συμφωνούσαν πως ασκείται bullying σε βάρος της Καρναβά. Η Κάτια αρνήθηκε τις κατηγορίες, καθώς όπως είπε το bullying είναι πολύ βαριά λέξη, και σημείωσε ότι απλώς έκανε κάποια σχόλια όπως κάνει για όλες τις κοπέλες. Τόνισε ότι και η ίδια έχει δεχτεί bullying σε μικρότερη ηλικία και δεν είναι κάτι που θα έκανε ποτέ σε κάποιον άλλο:

Άγγελος Μπράτης: «Γιατί κάνεις bullying στην Ελευθερία;»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν της κάνω bullying, αυτή η λέξη είναι πολύ μεγάλη κι εγώ έχω δεχτεί bullying στη ζωή μου.»

Άγγελος Μπράτης: «Γιατί την πειράζεις;»

Βίκυ Καγιά: «Γιατί την πειράζεις;»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν την πειράζω, απλά κάνω κάποια σχόλια που και που όπως κάνω για όλες τις κοπέλες.»

Οι απαντήσεις της Ταραμπάνκο έγειραν αντιδράσεις από τις άλλες κοπέλες, ενώ η Βίκυ Καγιά ζήτησε να κάνουν ένα διάλειμμα όλοι προκειμένου να αποφορτιστούν. Αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά ηρέμησε τα πνεύματα καθώς στο πλατό – κατά την προσπάθεια επίλυσης της “παρεξήγησης” – δημιουργήθηκε εκ νέου ένταση. Η Σουζάνα ζήτησε από την Ελευθερία να υπερασπιστεί τον εαυτό της άνευ «δικηγόρων», σχόλιο που εκνεύρισε ιδιαίτερα την Άννα Μαρία και τη Χαρά. Η Κάτια ζήτησε συγγνώμη on camera από την Ελευθερία και από όποια κοπέλα μπορεί να εξέλαβε κάποιο σχόλιό της ως bullying. Η Ελευθερία έβαλε τα κλάματα και μεταξύ άλλων σχολίασε για την κατάσταση: “Το ‘χουμε κάνει σκ… το πλατό σήμερα”…:

Ποια αποχώρησε

Άννα, Μαρίνα και Όλγα ήταν τα τρία κορίτσια που είχαν τις χειρότερες λήψεις και βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση. Τελικώς οι κριτές αποφάσισαν ότι το κορίτσι που έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η Όλγα Καλογήρου:

Και το πλεονέκτημα έχει η…

Τρεις κοπέλες έφτασαν χθες μπροστά στη Βίκυ Καγιά διεκδικώντας την καλύτερη φωτογραφία με την Κέισι να κερδίζει τόσο τη φωτογραφία όσο και το αβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα