Ξεσπά ο Ετεοκλής Παύλου: Δεν μπορούσε να πάει την κόρη του στο νοσοκομείο λόγω Ερντογάν

Διαβάζεται σε 2'
Ξεσπά ο Ετεοκλής Παύλου: Δεν μπορούσε να πάει την κόρη του στο νοσοκομείο λόγω Ερντογάν
Ο Ετεοκλής Παύλου Glomex - Star Tv

Η απίστευτη περιπέτεια που πέρασε ο Ετεοκλής Παύλου με την κόρη του, λόγω της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ελλάδα.

Ο Ετεοκλής Παύλου περιέγραψε το πρωί της Παρασκευής (8/12) μέσα από την εκπομπή του στο Star την περιπέτεια που πέρασε, λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, αφού χρειάστηκε να πάει την κόρη του, Μελίτα στο νοσοκομείο, αλλά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν βοήθησαν την κατάσταση.

“Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Είμαι έξαλλος από χθες. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο. Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο”, είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

“Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό ‘με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;’ Και τι μου απαντάει; ‘Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι’. Του λέω ‘πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω! Παιδιά, είστε με τα καλά σας;’ Δεν γίνεται να παραλύουν τα πάντα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο! Στεναχωρήθηκα, γιατί μπήκα στη θέση πολλών ανθρώπων που μπορεί να έζησαν κάτι παρόμοιο” συνέχισε ο ίδιος.

Το on air ξέσπασμα του Ετεοκλή Παύλου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα