Ευγενία Σαμαρά: Άκουσε Γκουαρδιόλα και το πέρασε για φαγητό – “Θα έτρωγα”

Διαβάζεται σε 1'
samara
Ευγενία Σαμαρά glomex

Φαγητό θύμισε στην Ευγενία Σαμαρά το όνομα του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία έμαθε ποιος είναι στο επεισόδιο του “Switch” της Τετάρτης.

Ποιος είπε πως οι παρουσιαστές των παιχνιδιών γνώσεων οφείλουν να ξέρουν τις απαντήσεις των ερωτήσεων που θέτουν στους παίκτες και τα trivia γύρω από αυτές;

Τρανή απόδειξη η Ευγενία Σαμαρά στο “Switch” της Τετάρτης (17/01) όταν έθεσε στους 5 παίκτες του παιχνιδιού της ΕΡΤ, την ερώτηση “Ποια ομάδα κέρδισε το Champions League το 2023“. Οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν μεταξύ των ομάδων Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, με τη σωστή απάντηση να είναι η 2η επιλογή.

Η παρουσιάστρια ρώτησε έναν από τους παίκτες ποια απάντηση επέλεξε με εκείνον να σχολιάζει πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτανε πάντα στην πηγή και κατάφερε να πει νερό πέρυσι.

Στο άκουσμα του ονόματος του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, η Ευγενία Σαμαρά σχολίασε πως της ακούγεται σαν φαγητό, ενώ όταν ένας εκ των παικτών της είπε πως είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, εκείνη απάντησε “εγώ θα έτρωγα και Γκουαρδιόλα αν μου προσέφεραν“.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα