Ευαγγελία Πλατανιώτη: “Δεν ισχύει ότι χτύπησα συναθλήτριά μου, ξέρουν τι έχει γίνει”

Ευαγγελία Πλατανιώτη: “Δεν ισχύει ότι χτύπησα συναθλήτριά μου, ξέρουν τι έχει γίνει”
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη papadakispress

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε για τα εμπόδια και τις δυσκολίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στον πρωταθλητισμό. Τι είπε για όσα έχουν γραφτεί για την ίδια, σχετικά με περιστατικό βίας απέναντι σε συναθλήτριά της.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (29/09) η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα της, ενώ διέψευσε όσα έχουν γραφτεί για την ίδια, σχετικά με υποτιθέμενη χειροδικία απέναντι σε συναθλήτριά της.

«Περίμενα καλύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό, αλλά υπάρχουν και αδικίες στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Λίγες φορές στην καριέρα μου πήρα αυτό που άξιζα να πάρω. Κάθε χώρα πρέπει να έχει καλές δημόσιες σχέσεις με τις άλλες χώρες για να μη βρεθεί σε μειονεκτική θέση», είπε αρχικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Ενώ για το δημοσίευμα που τη θέλει να έχει χτυπήσει συναθλήτριά της, η Ευαγγελία Πλατανιώτη είπε στη συνέχεια: «Έχουν γραφτεί για μένα κακά σχόλια για τον χαρακτήρα και το ήθος μου. Αυτό που γράφτηκε για μένα, ότι πλάκωσα στο ξύλο μια συναθλήτριά μου, δεν ισχύει. Αυτοί που ξέρουν τι έχει γίνει, το ξέρουν. Το άρθρο ήταν μηνύσιμο, πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. Υπήρχαν μάρτυρες μπροστά για το συγκεκριμένο περιστατικό».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η αθλήτρια:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα