Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον κρυφό της γάμο

Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον κρυφό της γάμο
Η Ευγενία Δημητροπούλου στο "The 2Night Show" Glomex

Η αγαπημένη ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε στο "The 2Night Show" για τον γάμο της με τον Στέλιο Βλατάκη, αλλά και τον λόγο που δεν το έμαθε κανείς. Τι είπε για τη σειρά "Ήλιος" στην οποία πρωταγωνιστεί.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (28/09) η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα με τον σύντροφό της, τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη.

Η γλυκιά ηθοποιός, πιο ευτυχισμένη και πιο ερωτευμένη από ποτέ, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της και για τη σχέση της με τον σύζυγό της που της άλλαξε τη ζωή.

“Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν τα φωνάζω τα πράγματα, αντίστοιχα και ο σύζυγός μου. Θέλαμε τον πολιτικό γάμο να τον κάνουμε μαζεμένο, θα κάνουμε και θρησκευτικό. Παντρευτήκαμε στις 11 Ιουνίου. Δεν έχω καταλάβει να αλλάζει κάτι. Το περίεργο ήταν που την επόμενη μέρα, επειδή είναι γιατρός, το καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές και νόμιζε ότι ήταν περιστατικό που κάποιος τον συστήνει. Όταν βγήκε το όνομά του έκλεισε τα social, είναι έξω από τον χώρο και το σέβομαι”, ανέφερε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Μάλιστα, αποκάλυψε το πώς έγινε η πρόταση γάμου, αλλά και ένα ευτράπελο λίγο πριν από τον γάμο.

“Έγινε πρόταση γάμου και έκπληξη. Δεν ήταν φαντασμαγορικό, ήταν στο σπίτι, όμορφα, μετά από γύρισμα. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν συνεργός η αδερφή μου. Μπάτσελορ δεν κάναμε, Τετάρτη είχαμε γύρισμα και Παρασκευή παντρευτήκαμε. Βάλαμε κατά λάθος στο πλυντήριο το γαμπριάτικο κοστούμι και μπήκε στο πλύσιμο. Μια μέρα πριν από τον γάμο ψάχναμε κοστούμι. Ήταν αυτοσχέδιος και παρεΐστικος ο γάμος. Ήταν ελάχιστοι συνάδελφοι, μια εργάσιμη μέρα, γιατί έχουμε στο μυαλό τον θρησκευτικό γάμο”, ανέφερε η ηθοποιός.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Ήλιος”, μίλησε, επίσης, για τα γυρίσματα, αλλά και την εξαιρετική σχέση που έχει με τους συναδέλφους της. Μάλιστα, δήλωσε πως φέτος θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη σειρά, γι’ αυτό και δεν θα την δούμε στο θέατρο.

Δείτε την “ανάκριση” της Ευγενίας Δημητροπούλου από τον μικρό Σπύρο Ντούγια:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα