Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η Playmate του My Style Rocks που νίκησε τον καρκίνο

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η Playmate του My Style Rocks που νίκησε τον καρκίνο

Ποια είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που εμφανίστηκε με αποκαλυπτική εμφάνιση και τρέλανε το κοινό, αλλά όχι τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα για τρίτη συνεχή σεζόν και μία από τις παίκτριες που θα μας απασχολήσουν, είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η ίδια έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση στο επεισόδιο της Τρίτης, το οποίο όμως δεν εντυπωσίασε τον Στέλιο Κουδουνάρη.

H Ευρυδίκη στα 18 της είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς “Playmate” ενώ τελείωσε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική.

Παρά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μόντελινγκ, δεν ασχολήθηκε με αυτόν τον χώρο. Δέκα χρόνια μετά, διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkinστο τρίτο στάδιο. Η μάχη που έδωσε, όπως δηλώνει η ίδια, της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση.

“Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες μα πόσο όμορφη είμαι. Μέχρι που τρως τη σφαλιάρα και λες “ώπα”. Οταν έχει περάσει τέτοιες κατάστάσεις, το “My Style Rocks” για μένα είναι κάτι εύκολο” δήλωσε η ξανθιά καλλονή.

Μεταξύ των ασχολιών της, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.

Σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής, η Ευρυδίκη είχε δηλώσει για τη μάχη της από την οποία βγήκε νικήτρια:

“”Οταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin”, ανέφερε ενώ περίεγραφε το πώς βίωσε τη διαδικασία ανάρρωσης και πώς έμαθε τα ευχάριστα νέα: “Ήμουν καλά. Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο. Οταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα