My Style Rocks: Κουδουνάρης σε Ευρυδίκη – “Σήμερα σε βλέπω γυμνή, όχι ολόγυμνη”

My Style Rocks: Κουδουνάρης σε Ευρυδίκη – “Σήμερα σε βλέπω γυμνή, όχι ολόγυμνη”
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο My Style Rocks Youtube

Ο νέος κύκλος του My Style Rocks ξεκίνησε και ήδη υπήρξαν τα πρώτα αρνητικά σχόλια. Η παράξενη εμφάνιση της παίκτριας Ευρυδίκης και η κριτική του Κουδουνάρη.

Ένα παράτολμο ντύσιμο έκανε η παίκτρια Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που συμμετέχει στον νέο κύκλο του My Style Rocks, που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα για τρίτη συνεχή σεζόν.

Τα κορίτσια του φετινού ριάλιτι μόδας φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν πολύ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μία παίκτρια έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στο επεισόδιο της Τρίτης η Ευρυδίκη φόρεσε ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος, αλυσίδες στον λαιμό και κρατούσε ένα πλακάτ κατά της βίας των ζώων.

Το concept της ήταν το εξής:

“Βγήκε απ’ την ψυχή μου. Το concept μου είναι ότι διαδηλώνω ενάντια των πάρκων των ζώων, των ζωολογικών κήπων. Είμαι στο Σύνταγμα και με έχουν καλέσει κάποιες φιλοζωικές για να διαμαρτυρηθούμε έξω από τη Βουλή. Έχω κληθεί σαν μοντέλο και ως φιλόζωη να εκπροσωπήσω αυτή την ιδέα”.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, όμως, που η συμπεριφορά της παίκτριας τον προβλημάτισε ήδη από το πρώτο επεισόδιο, θέλησε να της εκφράσει τις σκέψεις του και της είπε:

“Περίμενα πώς και πως τη σημερινή μέρα για να διορθώσουμε λίγο τη σχέση μας που δεν ξεκίνησε καλά. Χθες σκεφτόμουν για σένα ότι άλλη “Ραμόνα μας βρήκε”. Σήμερα σκέφτομαι για σένα “η καινούργια Ιωάννα Τούνη”. Ποια είσαι, λοιπόν, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Ποια είσαι; Πήρες μια ευκαιρία να μας δείξεις το εκπληκτικό σου σώμα, θα το ζηλεύουν πάρα πολλές γυναίκες, το συνεργείο μας έχει σχεδόν λιποθυμήσει, είναι εκπληκτικό το σώμα σου.

Θεωρώ ότι προς το παρόν παίζεις κάποιο ρόλο. Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος. Εσύ θα μας το δείξεις τις επόμενες μέρες. Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουμε δει την Ευρυδίκη. Το μήνυμα που θες να περάσεις, σίγουρα είναι ιερό. Όταν λες ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, κάνεις λάθος. Μπορείς να αφήσεις το My Style Rocks, να βρεις άτομα και να κάνεις μια ομάδα και να πας διαδηλώσεις έξω από τη Βουλή έτσι όπως είσαι ντυμένη τώρα.

Ελπίζω να καταλάβουμε σύντομα ποια είναι η Ευρυδίκη, ακόμα εγώ δεν έχω καταλάβει. Έβλεπα χθες ένα κορίτσι επιθετικό που τα έβαζε με όλους, μοίραζε βαθμολογίες ό,τι να ‘ναι με σκεπτικό περίεργο. Σήμερα σε βλέπω γυμνή, όχι ολόγυμνη, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω”.

Η Ευρυδίκη του απάντησε “είμαι απ’ όλα, σαν το σουβλάκι”, ενώ εν τέλει ο Στέλιος Κουδουνάρης τη βαθμολόγησε με 1.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα