Φάρμα: Χαμός με το πρώτο μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Φάρμα: Χαμός με το πρώτο μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου
Το πρώτο μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη Φάρμα Glomex

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το πρώτο της μπάνιο στη "Φάρμα" και εντυπωσίασε τους συμπαίκτες της. Τα σχόλια του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Αναστάτωση προκάλεσε με το πρώτο της μπάνιο στη “Φάρμα” η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία εισέβαλε στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 την προηγούμενη βδομάδα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

“Το πρώτο μου μπάνιο στη “Φάρμα” το περίμενα πώς και πώς για να φύγει η βρωμιά από πάνω μου. Ήταν ένα βάπτισμα. Θα το χαρακτήριζα και αναγέννηση”, δήλωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία φόρεσε το μαύρο μπικίνι της και λούστηκε με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

“Έκανα μπάνιο και ο καθένας άφηνε και ένα σχόλιο κάθε φορά στο πέρασμά του. Τι έλεγαν ότι ήρθε η Μύκονος στη “Φάρμα”, τι η Ίμπιζα, τι το Μόντε Κάρλο. Τα έπιασαν όλα τα μέρη του κόσμου”, πρόσθεσε.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το θέαμα και δεν σταμάτησε στιγμή να κάνει διάφορα σχόλια για τη συμπαίκτριά του, ενώ αργότερα ανέφερε στην κάμερα του ριάλιτι: “Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μας χάζεψε. Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι; Κάτι δεν πάει καλά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα