Φάρμα: Ένταση με την Αγγελική Ηλιάδη για ένα αποσμητικό – “Δεν δέχομαι παρατηρήσεις”

Φάρμα: Ένταση με την Αγγελική Ηλιάδη για ένα αποσμητικό – “Δεν δέχομαι παρατηρήσεις”
Η Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα Glomex

Οι πρώτες εντάσεις και παρεξηγήσεις στη "Φάρμα" είναι γεγονός. Η "έκρηξη" της Αγγελικής Ηλιάδη μετά από παρατήρηση συμπαίκτριάς της.

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα της πρεμιέρας, το βράδυ του Σαββάτου (4/12), όπου βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο δυναμικό, όσο και στο γενικό σύνολο, η “Φάρμα” επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την Κυριακή (05/12).

Στο δεύτερο επεισόδιο είδαμε και τις πρώτες εντάσεις ανάμεσα στους 18 παίκτες, οι οποίοι προσπαθούν ακόμη να εγκλιματιστούν και να βρουν τις ισορροπίες τους στο σπίτι του ριάλιτι.

Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις δεν άργησαν να έρθουν, με ένα αποσμητικό να γίνεται η αφορμή για καβγά ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία κάνει συχνά παρατηρήσεις στους συμπαίκτες της.

Η τελευταία ανέφερε στις γυναίκες του παιχνιδιού να μην βάζουν αποσμητικό ή άρωμα εντός του σπιτιού, καθώς κάποιους τους ενοχλούν οι μυρωδιές, με την γνωστή τραγουδίστρια να της απαντά σε έντονους τόνους:

“Ήταν ανοιχτό το παράθυρο, τώρα το έκλεισα. Εντάξει; Το είπαμε μία φορά, μην το λες εκατό. Και χθες το είπατε. Εγώ έβαλα άρωμα και θα βάζω με ανοιχτό παράθυρο γιατί αεριζόταν το δωμάτιο όλη μέρα. Δεν το άνοιξε καμιά σας και το άνοιξα εγώ. Και γενικά να χαλαρώσουμε λίγο με τις παρατηρήσεις Μαρία. Εντάξει; Αυτό που σού είπα. Είσαι συνέχεια σε ένταση και κάνεις παρατηρήσεις. Ότι να ναι το λες εσύ. Δεν θέλω να χαλαρώσω και να μου την λένε εμένα οποία κάνει συχνά παρατηρήσεις στους υπόλοιπους παίκτες”.

Η “έκρηξη” της Αγγελικής Ηλιάδη έφερε αμηχανία, ενώ αργότερα η ίδια εξήγησε στην κάμερα τι συνέβη:

“Η Μαρία έχει έναν λίγο απότομο τρόπο. Μου είπε κάτι που δεν της άρεσε και εγώ το εξέλαβα ως παρατήρηση, και επειδή δεν δέχομαι παρατηρήσεις, όπως δεν κάνω και εγώ, της απάντησα με τον ίδιο τρόπο”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα