Φάρμα: Η έκπληξη των παικτών στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του

Φάρμα: Η έκπληξη των παικτών στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του
Φάρμα: Η έκπληξη των παικτών στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του Glomex

Μια μεγάλη τούρτα και πολλές ευχές περίμεναν τον Σάκη Τανιμανίδη που "εισέβαλε" στο σπίτι των παικτών της "Φάρμας". Η έκπληξη που του ετοίμασαν.

Μια έκπληξη επεφύλασσαν το βράδυ του Σαββάτου (29/05) οι παίκτες της “Φάρμας” στον παρουσιαστή του ριάλιτι του ΑΝΤ1 Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος είχε γενέθλια.

Ο παρουσιαστής επισκέφθηκε το σπίτι των παικτών, ώστε να τους ανακοινώσει τις εξελίξεις του παιχνιδιού, ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη τούρτα και πολλές ευχές.

Οι αγρότες και οι αγρότισσες ετοίμασαν ένα χειροποίητο γλυκό για τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ του τραγούδησαν μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, με τον ίδιο να χαίρεται ιδιαίτερα.

“Παιδιά σας ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα γενέθλια εδώ. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι έχουμε γύρισμα και δεν θα είμαι στο σπίτι και μετά χαμογέλασα λέω θα είμαι και στην Φάρμα και στο σπίτι. Οπότε σας ευχαριστώ πάρα πολύ”, είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη ήταν στις 30 Απριλίου και έκλεισε τα 40 του χρόνια, ωστόσο, οι τηλεθεατές βλέπουν επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί.

Φάρμα: Δείτε την έκπληξη στον Σάκη Τανιμανίδη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα