Φάρμα: Μεγάλος νικητής ο Νεόφυτος Ηλία – Κέρδισε 100.000 ευρώ

Φάρμα: Μεγάλος νικητής ο Νεόφυτος Ηλία – Κέρδισε 100.000 ευρώ
Νικητής της "Φάρμας" ο Νεόφυτος Ηλία Instagram / @farma.greece

Ο Νεόφυτος Ηλία κέρδισε τον τίτλο του "Αγρότη της χρονιάς" και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό της "Φάρμας". Ποιος είναι. Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη.

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός της “Φάρμας”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (17/04) στον ΑΝΤ1.

Νικητής του αγροτικού ριάλιτι εγκλεισμού του ΑΝΤ1 αναδείχτηκε ο Νεόφυτος Ηλίας, ο οποίος πήρε την πρωτιά, τον τίτλο του “Αγρότη της χρονιάς” και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Κύπριος παίκτης είχε αποχωρήσει στα μισά της “Φάρμας” μετά από μονομαχία, ωστόσο, επέστρεψε δυναμικά στα τελευταία επεισόδια και κατάφερε να στεφθεί νικητής.

Σημειώνεται πως οι 6 φιναλίστ ήταν οι Βασίλης Λέντζος, Μάνος Πανταζής, Νεόφυτος Ηλία, Κουτσαβάκης (Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου), Αστρινός Χαραλαμπάκης και Φανή Χαλκιά.

Οι φιναλίστ αναμετρήθηκαν σε 6 αγωνίσματα με σκοπό να κερδίσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, ενώ στη συνέχεια συγκέντρωσαν και βαθμούς από την ψηφοφορία των παλιών παικτών, οι οποίοι επέστρεψαν για τον τελικό.

Νεόφυτος Ηλία: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη

“Ευχαριστώ πολύ, νιώθω πολύ περήφανος. Μαμά ελπίζω να σε έχω κάνει υπερήφανη και μπαμπά το ίδιο. Σας αγαπώ πάρα πολύ, το αφιερωμένο σε εσάς γιατί αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Σας αγαπώ πολύ”, είπε συγκινημένος ο Νεόφυτος Ηλία, λίγο μετά τη νίκη του.

Φάρμα: Ποιος είναι ο Νεόφυτος Ηλία

Ο Νεόφυτος Ηλία έχει καταγωγή από την Τσεχία και την Κύπρο, όπου και μεγάλωσε. Στα 19, πήγα για σπουδές στην Αθήνα ως Τοπογράφος στο ΕΜΠ. Μετά από ένα χρόνο λόγω απεργιών, πήγε για ένα εξάμηνο στην Αγγλία για να εργαστεί στο μαγαζί του αδερφού μου, όπου συνεχίζει να μένει μέχρι και σήμερα.

Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το γυμναστήριο και το κολύμπι. Επίσης, απολαμβάνει την ηλεκτρονική μουσική και γι’ αυτό σκοπός του είναι τα επόμενα δύο χρόνια να ταξιδέψει και να ζήσει την εμπειρία των μεγάλων μουσικών φεστιβάλ της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής.

Στον μεγάλο τελικά, ο Νεόφυτος Ηλίας μίλησε συγκινημένος για την οικογένειά του, αναφέροντας πως έχει χάσει επαφή με τη μία του αδελφή, κάτι που πονά πολύ τον ίδιο και τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα