First Dates: Έτρεξε στην τουαλέτα και πήρε τηλέφωνο τον φίλο του – “Τι να κάνω, να φύγω;”

First Dates: Έτρεξε στην τουαλέτα και πήρε τηλέφωνο τον φίλο του – “Τι να κάνω, να φύγω;”
First Dates Glomex

Ο Σπύρος και η Αρετή δοκίμασαν την τύχη τους στο νέο ριάλιτι αγάπης First dates, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Τι συνέβη στο πρώτο τους ραντεβού.

Με το δεύτερο επεισόδιό του επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (07/05) το νέο ριάλιτι αγάπης First Dates, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το «τηλεοπτικό» εστιατόριο του First Dates, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πολλοί ήταν οι singles που επισκέφτηκαν το εστιατόριο του έρωτα, αναζητώντας τον έρωτα από το πρώτο ραντεβού, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν για όλους πολύ καλά. Όπως συνέβη με την Ίλια και τον Μάνο, έτσι έγινε και με την Αρετή και τον Σπύρο, αφού οι δυο τους δεν ταίριαξαν.

“Εντάξει, σαν πρόσωπο καλός είναι αλλά είναι λίγο κοντός για μένα. Δεν θα μπορώ να φοράω τακούνια. Τουλάχιστον έχει ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει. Γκρίζα μαλλιά” ήταν η πρώτη εντύπωση της Αρετής, όταν τον πρωτοείδε στην πόρτα.

Ήρθα εδώ για να ζήσω λίγο από αυτή την τρελή ζωή που μου είχε λείψει γιατί παλιά ήμουν πολύ της τρέλας. Όσο μεγαλώνουν όμως τα χρόνια αρχίζεις να τραβάς χειρόφρενο και δεν τα κάνεις αυτά. Οπότε είπα να κάνω αυτό το βήμα και να το ζήσω” είπε ο Σπύρος, ο οποίος, μάλιστα, έκανε ένα ιδιαίτερο και ερωτικό κούρεμα, προκειμένου να μπει στο κλίμα.

Το πρώτο τετ-α-τετ έδειξε πως δεν υπάρχει χημεία, με τον Σπύρο να ζητά να πάει στο μπάνιο λίγο πριν ξεκινήσουν το δείπνο τους, ενώ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τηλεφώνησε σε έναν φίλο του για να τον ρωτήσει τι να κάνει, καθώς η Αρετή δεν του άρεσε.

“Στην πρώτη επαφή θεώρησα ότι το ραντεβού δεν θα πάει και τόσο καλά. Δεν θα φάμε λέω σήμερα, δεν θα φτάσουμε και στο γλυκό. Κολλητός μου, φίλος μου, κουμπάρος είναι όλα μαζί αδερφός του είπα τι να κάνω είμαι εδώ να κάτσω; Να φύγω; Τι να κάνω; Μου είπε να κάτσω να το ζήσω και ότι προκύψει σιγά”, είπε, ενώ τα πλάνα τον έδειξαν να βγαίνει από την τουαλέτα κρατώντας το κινητό του.

Στο τέλος του ραντεβού τους, η Αρετή προχώρησε σε μία δήλωση σχετικά με τον λογαριασμό, αναφέροντας: Πάλι καλά που έκανε κίνηση να πληρώσει, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση στο πρώτο ραντεβού να κάνω κίνηση να πληρώσω με τίποτα”.

Στη συνέχεια, και οι δύο ρωτήθηκαν για το εάν θα ξαναβγούν, αλλά συμφώνησαν πως δεν ταίριαξαν. Δεν νομίζω να ξαναβγούμε, δεν υπήρξε χημεία” είπε η Αρετή, με τον Σπύρο να απαντά ότι συμφωνεί.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα