First Dates: Προσβολές, αγένεια και ειρωνείες στο ραντεβού Ίλιας και Μάνου – “Το άξιζες”

First Dates: Προσβολές, αγένεια και ειρωνείες στο ραντεβού Ίλιας και Μάνου – “Το άξιζες”
First Dates Glomex

Το ραντεβού της Ίλιας και του Μάνου στο First Dates πήγε χάλια, με εκείνη να τον κατηγορεί για ειρωνεία και εκείνον για αγένεια. Οι "μπηχτές" που αντάλλαξαν και το "πόρισμα" στο τέλος.

Με το δεύτερο επεισόδιό του επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (07/05) το νέο ριάλιτι αγάπης First Dates, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Το «τηλεοπτικό» εστιατόριο του First Dates, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πολλοί ήταν οι singles που επισκέφτηκαν το εστιατόριο του έρωτα, αναζητώντας τον έρωτα από το πρώτο ραντεβού, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν για όλους πολύ καλά. Όπως συνέβη με την Αρετή και τον Σπύρο, έτσι έγινε και με την Ίλια και τον Μάνο, αφού η γνωριμία τους δεν ευδοκίμησε.

“Σαν να ήταν αντιπαθητική φουλ από την αρχή. Δεν με συμπάθησε. Δεν ήταν γλυκιά. Ό,τι και να έλεγα ήταν πάντα λάθος. Ήταν αρκετά πιεστική κάποιες φορές, ένιωθα σαν να μου κάνει ανάκριση. Δεν ένιωθα άνετα”, είπε ο Μάνος στις πρώτες του δηλώσεις.

“Υπήρχαν φορές που τον κοίταγα βαθιά μέσα στα μάτια, χωρίς να μιλάω, για να δω πού θα κοιτάξει .Και δεν μπορούσα να διαβάσω τίποτα σ’ αυτόν τον άνθρωπο. Νιώθω ότι ήρθε κατευθείαν τσαντισμένος. Ή να τσαντίστηκε στα πρώτα δύο λεπτά. Και μετά δεν τον κέρδισα πουθενά; είπε με τη σειρά της η Ίλια.

Οι δυο τους ολοκλήρωσαν το ραντεβού τους με αμηχανία, ενώ σε ερώτηση για το εάν θα βγαίνανε για δεύτερο ραντεβού, η Ίλια απάντησε πως θα το έκανε αν της το ζητούσε πρώτος ο Μάνος, με τον ίδιο να απαντά:

“Θέλω να σου πω κάτι. Νομίζω ότι δεν ήσουν, σαν μια γενική άποψη, ότι δεν ήσουν πάρα πολύ ευγενική μαζί μου. Και επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος άνθρωπος, νομίζω ότι μάλλον δεν το χειρίστηκες σωστά. Δεν μπορώ να πω όμως ότι ήταν άσχημα ή δεν πέρασα καλά, αλλά θεωρώ πως, όχι, δεν θα πήγαινα για ένα δεύτερο ραντεβού”.

“Ναι αλλά εγώ σε ρώτησα και προσπάθησα να δω τι έχεις. Κατάλαβα ότι δεν ήσουν καλά και ότι κάποια στιγμή μπορεί να μάγκωσες με αυτά που λέω, πως μπορεί να μην είσαι σαν εμένα, διαχυτικός και κοινωνικός. Σου έδωσα την ευκαιρία να μου εξηγήσεις αλλά δεν με βοήθησες, λυπάμαιείπε η ίδια.

Ο Μάνος φάνηκε έκπληκτος από τους χαρακτηρισμούς “διαχυτική και κοινωνική” της Ίλιας.Ήσουν διαχυτική και κοινωνική, εσύ; Ναι, εντάξει. Όντως μπορεί. Έχεις απόλυτο δίκιο” είπε.

“Ειρωνεία ήταν αυτό τώρα! Έτσι ήσουν όλο το βράδυ να ξέρεις! Δέχομαι τις παρατηρήσεις αλλά να δέχεσαι και εσύ τις δικές μου”, αποκρίθηκε η κοπέλα, με τον Μάνο να απαντά: Ήμουν, ναι. Μετά από κάποιο σημείο ήμουν, διότι νομίζω ότι το άξιζες”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα