First Dates: Τον απέρριψε για τα απαράδεκτα σεξιστικά σχόλια για το στήθος της – “Δεν θα μου πεις τι θα πω”

First Dates: Τον απέρριψε για τα απαράδεκτα σεξιστικά σχόλια για το στήθος της – “Δεν θα μου πεις τι θα πω”
First Dates star tv

Ένταση και αμηχανία στο First Dates του Star για τα θλιβερά, σεξιστικά σχόλια παίκτη, κατά τη διάρκεια του ραντεβού.

Το First Dates επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (28/06) μέσα από τη συχνότητα του Star και ήταν γεμάτο νέες γνωριμίες.

Μεταξύ αυτών που αναζήτησαν την τύχη τους στον έρωτα ήταν η Άντζελα και ο Μπάμπης, οι οποίοι συναντήθηκαν στο “τηλεοπτικό” εστιατόριο με οικοδέσποινα τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Άντζελα και ο Μπάμπης ξεκίνησαν τη γνωριμία τους, ωστόσο ένα απρεπέστατο σχόλιο που έκανε ο παίκτης για το στήθος της παίκτριας έφερε ένταση στο ραντεβού τους.

«Έβαλα τους αερόσακους μέσα! Για να μην βλέπεις τους αερόσακους» υπογράμμισε η παίκτρια, μόλις κάθισαν μπροστά στις κάμερες. «Σχολιάζαμε για αυτό, το έλεγες και στο τραπέζι και στο μπαρ».

Αντιλαμβανόμενος την ενόχληση της Άντζελας, ο Μπάμπης απάντησε: «Αν σε προσέβαλα, σου ζητάω συγγνώμη. Από την στιγμή όμως που εμένα μου βγαίνει αυτό και μου είπες “μου αρέσει να είσαι ειλικρινής”, αυτό μου έδωσε το παράδειγμα για να μιλήσω ελεύθερα».

Άντζελα: Ναι αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να πεις κάτι σε έναν άνθρωπο που τον κάνεις να… Δεν ήξερα δηλαδή τι να απαντήσω!

Μπάμπης: Εγώ που να καταλάβω ότι θα το έπαιρνες στραβά; Σαν χαβαλέ το είπα και για αστείο. Είναι δυνατόν να σε γνωρίσω πρώτη φορά και να σου το κάνω αυτό;

Άντζελα: Ξέρεις τι; Υπάρχει ένας εκατομμύριο άλλος χαβαλές που μπορείς να κάνεις εκτός το σεξουαλικό κομμάτι! Ειδικά σε μια γυναίκα.

Μπάμπης: Εντάξει, είναι η άποψη σου… Τη σέβομαι, αλλά δεν πρέπει να πεις σε μένα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πω. Συμφωνώ ότι μπορεί να ήταν άστοχο αυτό που είπα αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι θα πω και τι δεν θα πω. Γιατί αυτό είπες τώρα, προηγουμένως.

Στο τέλος του ραντεβού, οι δυο δήλωσαν πως δεν επιθυμούν να ξανασυναντηθούν.

Το σχετικό βίντεο

Τα ραντεβού του επεισοδίου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα