Game of Thrones: Δες εδώ το νέο intro της season 8 – Ποιές εκπλήξεις περιέχει

Game of Thrones: Δες εδώ το νέο intro της season 8 – Ποιές εκπλήξεις περιέχει
Το νέο σήμα αρχής του GoT

Το Game of Thrones τιμά την 8η και τελευταία σεζόν του, αλλάζοντας για πρώτη φορά τους τίτλους αρχής των επεισοδίων. Το νέο intro κρύβει μικρά μυστικά και εκπλήξεις για τους φανατικούς θεατές της επικής σειράς.

Αναμονή τέλος! Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones είναι ήδη εδώ και οι απανταχού φαν που δεν είδαν ακόμη το πρώτο επεισόδιο… “απέχουν” σήμερα από το Ίντερνετ προς αποφυγή spoiler.

Υπάρχει ωστόσο μια αλλαγή για την οποία μπορούμε να μιλήσουμε και να εξηγήσουμε κάποια πράγματα, χωρίς να προδώσουμε τίποτα από την πλοκή της ιστορίας και την εξέλιξή της. Η ίδια η παραγωγή και το HBO φρόντισαν άλλωστε να προβάλλουν με κάθε τρόπο και από κάθε μέσο το γεγονός ότι η επική σειρά για πρώτη φορά από την έναρξη της προβολής της έχει καινούργιο intro, ήτοι ένα εντελώς νέο σήμα αρχής.

Η μουσική και η αισθητική παραμένουν ίδιες, ωστόσο, το νέο into κρύβει μικρές εκπλήξεις και “καλούδια” για να ανοίξει ακόμη περισότερο την όρεξη των φαν.

Μεταξύ αυτών – και πάντα χωρίς spoiler που θα σας σπάσουν τα νεύρα – βλέπουμε:

– Τρεις μόνο κεντρικές τοποθεσίες, αντί όλων των τοποθεσιών του Γουέστερος που παρακολουθούσαμε τόσα χρόνια. Το τείχος εμφανίζεται πρώτο με την τεράστια τρύπα που άνοιξε στο φινάλε της 7ης σεζόν ο Night King, με τον πάγο να εξαπλώνεται παντού. Ακολουθεί ένα πέρασμα από το Last Hearth, το τελευταίο σύνορο πριν το τείχος, το Winterfell και το Kings Landing.

– Πλέον δεν αρκούμαστε μόνο στο εξωτερικό των κάστρων, αλλά μπαίνουμε και στο εσωτερικό τους, βλέποντας τις κρύπτες και τα υπόγεια του Winterfell αλλά και το σιδερένιο θρόνο στο Kings Landing.

– Για πρώτη φορά βλέπουμε νέα σχέδια επάνω στον αστρολάβο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version