Φρενίτιδα: Η HBO έδωσε νέο teaser για το Game of Thrones λίγο πριν την αρχή του τέλους

Φρενίτιδα: Η HBO έδωσε νέο teaser για το Game of Thrones λίγο πριν την αρχή του τέλους

Αντίστροφα μετράνε οι φανς του Game of Thrones για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones. Ή αλλιώς... Happy GOT day!

Λίγες ώρες έμειναν για τη μεγάλη πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones.

Η HBO, κλιμακώνοντας την αγωνία, μόλις μας έδωσε ένα νέο μίνι teaser για το πρώτο επεισόδιο από τα έξι συνολικά που θα ολοκληρώσουν τη σειρά.

Ο στρατός συγκεντρώνεται στο Winterfell:

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς θα έχει 6 επεισόδια, μεγαλύτερης διάρκειας από τα επεισόδια μέχρι τώρα, ενώ όπως έχουν αφήσει να υπονοηθεί οι πρωταγωνιστές αλλά και οι βασικοί συντελεστές, θα είναι ο πιο αιμοβόρος και ο πιο ανατρεπτικός.

Σημειώνεται πως το μεγάλο φινάλε θα προβληθεί στις 19 Μαΐου.

Το μήνυμα της Εμίλια Κλαρκ:

Όσο για την αποφυγή των διαρροών; Ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Κέισι Μπλόις, είχε αποκαλύψει στην “Morning Call” πως “στο Game of Thrones, για το τέλος, θα γυριστούν διάφορες εκδοχές του φινάλε, ώστε κανείς να μη γνωρίζει τι θα συμβεί. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να κάνεις σε σειρές με μεγάλη διάρκεια. Γιατί όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το μαθαίνει. Οπότε θα γυριστούν εναλλακτικά φινάλε, για να μην υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση μέχρι το τέλος”.

Άρα, ουδεμία πρόβλεψη, spoiler ή διαρροή, δεν έχει βάση μέχρι να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια το τι θα συμβεί και ποιοι, θα επιβιώσουν.

H διάρκεια των επεισοδίων:

Episode 1: 54 minutes

Episode 2: 58 minutes

Episode 3: 60 minutes

Episode 4: 78 minutes

Episode 5: 80 minutes

Episode 6: 80 minutes

Στη χώρα μας η πρεμιέρα θα παιχτεί απόψε αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα μάλιστα με την Αμερική, στις 4:00 πμ με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ θα προβληθεί ξανά αύριο Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22:00, στο Novacinema1HD.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα