Game of Thrones: Τι λένε οι πρωταγωνιστές για την τελευταία σεζόν, ποιο spin-off αναμένουμε

Game of Thrones: Τι λένε οι πρωταγωνιστές για την τελευταία σεζόν, ποιο spin-off αναμένουμε

Οι απογοητευμένοι φανς καταγγέλλουν τη δομή του 8ου κύκλου, αλλά και την τύχη αγαπημένων τους χαρακτήρων. Πώς αντιδρούν όμως στο σενάριο και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς. Πότε περιμένουμε το πρώτο spin-off και ποιος υπογράφει το σενάριό του.

“Αν μπορούσες να περιγράψεις το μεγάλο φινάλε του Game of Thrones με μία λέξη, πώς θα το περιέγραφες;”, ερωτήθη πρόσφατα Kit Harington για να πει μονολεκτικά…. “Απογοητευτικό”. Μετά ανασκεύασε λέγοντας “επικό”, αλλά η ουσία ήταν στην πρώτη διατύπωσή του.

Και δεν είναι ο μόνος. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το cast της σειράς της HBO δεν τρελάθηκε ιδιαιτέρως με τα πράγματα που έχουν γίνει στην όγδοη και τελευταία σεζόν και με την εξέλιξη του σεναρίου των David Benioff και D. B. Weiss.

Όλα τα λεφτά η αντίδραση της Emilia Clarke στην αρχή των παρακάτω πλάνων. Αρκούντως ειρωνικός ήταν και ο Peter Dinklage (Τύριον).

Κάπως πιο ικανοποιημένος, ο Rory McCann δήλωσε πως περίμενε το “Clegane Bowl” επί πολλά έτη. Και πράγματι, η μάχη των αδερφών ήταν επική.

Οι D&D έχουν δώσει εξηγήσεις στα Behind the Scenes βίντεο κάθε επεισοδίου, όμως το κοινό δεν έχει γοητευτεί από τις εξελίξεις που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα, περιμένοντας φυσικά το μεγάλο φινάλε. Άλλωστε οι βαθμολογίες στο IMDb είναι αρκετά κάτω από 7/10 για τα επεισόδια The Last of the Starks και The Bells. Η συνολική βαθμολογία της σειράς είναι στο 9,5/10 (μέσος όρος όλων των σεζόν).

Θυμηθείτε το τρέιλερ του φινάλε:

Σημειώνεται πως μετά το τέλος της σειράς, αναμένουμε τα δύο εναπομείναντα βιβλία του George RR Martin που θα “κλείσουν” επισήμως την ιστορία. Ο ίδιος βέβαια δεν τα έχει ολοκληρώσει ακόμη κατά δήλωσή του. Η HBO ωστόσο προγραμματίζει να κυκλοφορήσει spin-offs της σειράς, με τρία από αυτά να γράφονται σε συνεργασία με τον συγγραφέα.

Το The Long Night αναμένεται να ντεμπουτάρει τους επόμενους μήνες καθώς η HBO έδωσε το ΟΚ για να γυριστεί το πρώτο, δοκιμαστικό επεισόδιο. Η νέα σειρά θα αφορά την εποχή κατά την οποία τα Παιδιά του Δάσους και οι Πρώτοι Άνθρωποι έκαναν ειρήνη και θα ρίχνει περισσότερο φως στη δημιουργία των White Walkers.

Το σενάριο θα το υπογράφει ο Martin μαζί με τη Jane Goldman η οποία έχει υπογράψει τα σενάρια των X-Men: First Class (2011), Kick-Ass (2010), Stardust (2007), X-Men: Days of Future Past (2014) κ.α.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα