Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη ως “Φατσέας”

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το απίστευτο περιστατικό που του συνέβη ως “Φατσέας”
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης glomex

Για τη "ρετσινιά" του κινηματογραφικού ηθοποιού αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη μεγάλη επιτυχία ως "Φατσέας" στη σειρά "Το Καφέ της Χαράς" μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και μοιράστηκε ένα αστείο περιστατικό από εκείνη την περίοδο.

Τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση υποδέχθηκαν στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν” το μεσημέρι της Τρίτης (27/12) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ρετσινιά του κινηματογραφικού ηθοποιού που του είχαν “κολλήσει” από τη Δραματική Σχολή όπου φοιτούσε αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την τεράστια επιτυχία υποδυόμενος τον ρόλο του Βαγγέλη Φατσέα στο “Καφέ της Χαράς” του ΑΝΤ1.

“Μού είχαν κολλήσει αυτή τη ρετσινιά από τη Δραματική Σχολή, ότι είμαι κινηματογραφικός ηθοποιός και μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα στο θέατρο και ότι είμαι μόνο για τον Κινηματογράφο. Πήγα στην κινηματογραφική σχολή για να μάθω και τον φακό, αλλά δεν είδα και μεγάλη διαφορά. Διαφέρει λίγο η τεχνική αλλά εντάξει, η αλήθεια για μένα ήταν πάντα το ζητούμενο, είτε στην κάμερα είτε στο θέατρο“, ανέφερε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ενώ τόνισε πως ως ηθοποιός δεν θέλει και φοβάται την τυποποίηση.

Ένας όμως από τους ρόλους με τους οποίους έχει ταυτιστεί όσο κανείς είναι αυτός του ιδιοκτήτη καφενείου στο ιστορικό Κολοκοτρωνίτσι στη σειρά “Το Καφέ της Χαράς”, Βαγγέλης Φατσέας.

Μιλώντας για την επιτυχία και την απήχηση που είχε ο συγκεκριμένος ρόλος, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως τα πρώτα χρόνια δυσκολεύτηκε και ακόμα και τώρα τον κάνει να νιώθει άβολα.

“Ποτέ δεν έκανα αυτή τη δουλειά για να αποκτήσω δημοσιότητα, να γίνω γνωστός. Μου άρεσε πάντα να περνάω απαρατήρητος. Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε φωνάζουν όλοι με το όνομα ενός ρόλου, όσο και αγαπημένος να είναι αυτός ο ρόλος. Και καμιά φορά πέφτουν και στην πατάτα να συγκρίνουν και πράγματα που κάνεις τώρα με τον ρόλο αυτόν. Ας μη το κάνουμε και σημείο αναφοράς αυτό”, ανέφερε ενώ μοιράστηκε και ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη όταν του έκοψαν τιμολόγιο από εταιρεία ως Ευάγγελος Φατσέας!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα