Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς
Γη της Ελιάς mega

Πολλές θα είναι οι ανατροπές στη σειρά "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε τη Δευτέρα (29/5)

Ο Μάνος και η Μαρίνα ανακοινώσουν στον Ισίδωρο ότι το μωρό είναι αγόρι και σκοπεύουν να του δώσουν το όνομά του. Ο Γιώργης πηγαίνει βόλτα με το φουσκωτό τού Ορέστη, η Ευτυχία ζηλεύει και ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος.

Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία και ο Φίλιππος με τη Βασιλική τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο. Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματα που της δάνεισε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος των Βρεττάκων κάνει σύσκεψη χωρίς την παρουσία της Μαργαρίτας η οποία λείπει στο Σούνιο, γεγονός που εξοργίζει την Ιουλία. Ο Λυκούργος, όμως, την απειλεί πως, αν συνεχίσει με αυτή τη στάση, θα δηλώσει παραίτηση.

Ο Ορέστης νιώθει μέρα με τη μέρα όλο και πιο ενθουσιασμένος με τη Δήμητρα και όλα δείχνουν πως ένας νέος έρωτας δεν θα αργήσει να γεννηθεί στη Μάνη.

Γη της Ελιάς: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα