Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι σκληρές αποκαλύψεις για τους γονείς του

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι σκληρές αποκαλύψεις για τους γονείς του
Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ Instagram / @alikivougiouklakiofficial

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε για τους καβγάδες των γονιών του, της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν ήταν 5-6 χρονών.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (12/11) η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ με τίτλο “IDOLS” και παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Πρόκειται για μία αφιερωματική εκπομπή, στην οποία ο γνωστός τραγουδιστής μάς φέρνει κοντά σε εμβληματικές προσωπικότητες και αντισυμβατικούς ανθρώπους, που κατάφεραν να διαμορφώσουν το δικό τους σύμπαν, αλλά και να ξεπεράσουν τα κοινωνικά και τα προσωπικά τους όρια.

Το πρώτο επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στην διάσημη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους καλεσμένους που μίλησαν για την “εθνική σταρ” ήταν και ο γιος της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί στους σκληρούς καβγάδες που είχαν οι γονείς του μέσα στο σπίτι.

Ήταν σκληρή η περίοδος όταν ήταν χωρίσουν, γιατί είδα και σκληρές σκηνές μέσα στο σπίτι. Όταν είσαι 5-6 χρονών παιδί και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, κάποια πράγματα σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα σίγουρα. Το κουβαλάς αυτό το τραύμα, είναι δύσκολο να σου φύγει. Η Αλίκη με τον Δημήτρη είχε μια σχέση… μια τσακώνονταν, μια ήταν μαζί”, δήλωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Έζησα και ωραίες στιγμές, όμως, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους, πήγα στην Αμερική το ’85. Παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας της Ρίτα”. Και πραγματικά ένιωσα πολύ ωραία, γιατί ήταν οι γονείς μου αγαπημένοι. Μπορεί να είχαν χωρίσει, αλλά ήταν μαζί”, πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα