Γιώργος Λιανός: “Αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους”

Γιώργος Λιανός: “Αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους”
Γιώργος Λιανός glomex

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός ενόψει του τελικού του Survivor All Star και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για όσα τον "περίμεναν" κατά την επιστροφή του. Τι ευχήθηκε να μην γίνει τη βραδιά του τελικού.

Τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 6 μήνες έκανε ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός και εμφανίστηκε… τρομαγμένος, όπως είπε χαρακτηριστικά.

“Τρομαγμένος είμαι λίγο, εκεί ζούμε στη μικρή μας φούσκα και τώρα κόσμος, κινητά χτυπάνε […] Περίμενα ότι θα υπάρξει τέτοια συζήτηση γύρω από το παιχνίδι, αφού με είχατε προετοιμάσει, μου είχατε ότι θα έχει ‘πόλεμο’ φέτος”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής, δηλώνοντας πανέτοιμος για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας πως “εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στη Βρισηίδα. Να μείνουμε μόνο στο αγωνιστικό”.

Ο ίδιος ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν υπάρχουν δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν το προηγούμενο διάστημα αλλά και για τον σάλο που προκλήθηκε όταν το φως της δημοσιότητας είδαν βίντεο και φωτογραφίες παικτών να τρώνε κρυφά από την παραγωγή, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.

“Θυμάστε κάποια στιγμή που είχα επιστρέψει για κάποια γυρίσματα, είχα πάρει θέση για να υπερασπιστώ την παραγωγή και τη δουλειά μου. Ο καθένας νομίζω θα το έκανε. Έφαγα λίγο ξύλο τότε και το μετάνιωσα, τι θέλω και μιλάω, αλλά εγώ πιστεύω ότι είχα δίκιο τότε. Μπορεί να στεναχωρήθηκα και να είπα καλύτερα μη βγω, αλλά επειδή έχω κάνει κι εγώ πάνελ, θυμάμαι ότι η γραμμή του αρχισυντάκτη ήταν να ακούγονται διαφορετικές απόψεις“, δήλωσε και πρόσθεσε: “Είχα στεναχωρηθεί με κάποια βιντεάκια που είχαν βγει, με παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Εγώ, αν ήμουν παίκτης, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους, γιατί υπογράφω για να υπάρχει η εικόνα μου σε ένα πρότζεκτ που λέγεται Survivor, όχι για να με δείχνετε που πηγαίνω πίσω από τους θάμνους για να κάνω την ανάγκη μου“.

Survivor: Οι ημερομηνίες Ημιτελικού και Τελικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, την Κυριακή 2 Ιουλίου ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς οι υποχρεώσεις του, όσον αφορά τα γυρίσματα του προγράμματος στον Άγιο Δομίνικο, θα έχουν ολοκληρωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως περίπου μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή το επόμενο Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η τετράδα του τελικού.

Ειδικότερα, από τη μέρα που θα φύγει ο Λιανός μέχρι και τη μέρα που οι τέσσερις φιναλίστ θα επιστρέψουν στη χώρα μας (δηλαδή για διάστημα μίας εβδομάδας), οι παίκτες θα μένουν σε σπίτι στον Άγιο Δομίνικο. Τα γυρίσματα θα έχουν ήδη τελειώσει και θα μπουν στο αεροπλάνο του γυρισμού δύο μέρες πριν τον Ημιτελικό.

Και έτσι ερχόμαστε στη μεγάλη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου και ο μεγάλος Τελικός θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου. Και τα δύο events, θα λάβουν χώρα στο Γαλάτσι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα