GNMT: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε λίγο πριν μπει στο “σπίτι”

GNMT: Αυτή είναι η κοπέλα που αποχώρησε λίγο πριν μπει στο “σπίτι”
Αποχώρησε λίγο πριν μπει στο σπίτι

Με μία επεισοδιακή αποχώρηση - και μάλιστα χωρίς καμία εξήγηση - ξεκίνησε η επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας, αφού μια διαγωνιζόμενη αποχώρησε οικειοθελώς λίγο πριν μπει στο σπίτι των μοντέλων.

Έχοντας ακόμη την τσάντα της στον ώμο και δίχως να δώσει καμία δικαιολογία, πέραν του ότι πάει για καφέ, αποχώρησε από την επόμενη φάση του Greece’s Next Top Model, λίγη μόνο ώρα πριν εμφανιστούν οι κριτές για να πουν οριστικά ποιές κοπέλες θα μπουν στο σπίτι των υποψήφιων μοντέλων.

Ο λόγος για την Αντζελίνα Γεωργίου. Η νεαρή κοπέλα δεν αποχωρίστηκε ούτε τα ακουστικά της από τα αυτιά της, ούτε έδωσε σημασία στα μέλη της παραγωγής του παιχνιδιού που δεν είχαν καλά καλά καταλάβει τι θέλει να κάνει.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Έχω κουραστεί. Δεν κάθομαι άλλο εδώ μέσα, δεν γουστάρω. Δεν συμφωνώ με όλους αυτούς που με κυνηγούν».

Ύστερα από έναν μικρό καβγά της με τις Εύη Ιωαννίδου, Μικαέλα Φωτιάδη και Μέγκι Ndrio, η Αντζελίνα αποχώρησε ζητώντας να της ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού για να πάει να πάρει καφέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα