GNTM 2: “Δεν είναι παπούτσια για στριπτίζ, με αυτά βγαίνω για φαγητό”

GNTM 2: “Δεν είναι παπούτσια για στριπτίζ, με αυτά βγαίνω για φαγητό”
Η Αλιόνα διαγνωίστηκε με τα αστραφτερά παπούτσια της Youtube

Η Αλιόνα πήγε στην οντισιόν φορώντας ψηλές γόβες γεμάτες στρας. Η Ζενεβιέβ προσπάθησε να της εξηγήσει κομψά ότι τα συγκεκριμένα ψηλοτάκουνα παραπέμπουν σε άλλου είδους επάγγελμα.

Η Αλιόνα από τη Λευκορωσία πήγε στις οντισιόν του GNTM τη Δευτέρα για να δοκιμάσει την τύχη της, καθώς, όπως είπε στην κάμερα, θεωρεί πως έχει το σώμα για να γίνει μοντέλο.

Η 30χρονη κοπέλα εμφανίστηκε αρχικά στη Ζενεβιέβ, όπως είναι η φετινή διαδικασία, για την πρώτη γνωριμία και για τις πρώτες φωτογραφίες που τους βγάζει η ίδια.

Τα μάτια της Ζενεβιέβ, όμως, έπεσαν αμέσως πάνω στα πανύψηλα, αστραφτερά και γεμάτα στρας παπούτσια της Αλιόνα, που δεν περνούσαν με τίποτα απαρατήρητα!

Η Ζενεβιέβ προσπάθησε εμμέσως πλην σαφώς να της εξηγήσει πως τα τα συγκεκριμένα ψηλοτάκουνα παραπέμπουν σε άλλου είδους επάγγελμα και σε συγκεκριμένο χώρο.

Η Αλιόνα είπε στη Ζενεβιέβ πως δεν είναι παπούτσια για κοπέλες που χορεύουν σε μπαρ και πως στη χώρα της τα φοράνε γενικά, ενώ δήλωσε στην κάμερα: “Δεν είναι παπούτσια για στριπτίζ, βγαίνω μ’ αυτά κάθε βράδυ για φαγητό”.

Η Αλιόνα δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα