GNTM 2: Φουσκωτές μπάλες, τούμπες και εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο

GNTM 2: Φουσκωτές μπάλες, τούμπες και εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο
Δοκιμασία με φουσκωτές μπάλες - GNTM Youtube

Τα αβαντάζ των κοριτσιών με τις καλύτερες φωτογραφίες δημιουργούν εντάσεις για άλλη μια φορά. Για ποιο κορίτσι το GNTM θα αποδειχθεί μια φούσκα, που μόλις έσκασε;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στις 21:00 τα κορίτσια του GNTM 2 θα αναμετρηθούν σε μια ακόμη απαιτητική δοκιμασία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Γκλόρια Ντενίκη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε.

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχαν δύο υποψήφιες, η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Άννα Χατζή.

Τα 17 πλέον κορίτσια που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM δέχονται μια ξεχωριστή επίσκεψη στο σπίτι, για μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η βασίλισσα της πόζας, Βίκυ Καγιά, έρχεται μαζί με τη Ζενεβιέβ για να δείξει στα κορίτσια πώς να ποζάρουν σωστά και φυσικά. Μετά από ένα αποκλειστικό μάθημα, όπου η Βίκυ δείχνει εναλλακτικές πόζες στο φακό της Αθηνάς Λιάσκου, τα κορίτσια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν την κριτή.

GNTM - Νέο επεισόδιο Star Tv

Στη δοκιμασία αποχώρησης, οι υποψήφιες καλούνται να αντιγράψουν τις πόζες της Βίκυς, σε κάπως πιο αντίξοες συνθήκες από το σαλόνι του σπιτιού τους: πρέπει να ισορροπήσουν μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα, που επιπλέει σε νερό, με τον Bill Georgoussis να παίρνει τα κλικ.

Τα αβαντάζ των κοριτσιών με τις καλύτερες φωτογραφίες δημιουργούν εντάσεις, αφού οι προθέσεις ορισμένων αμφισβητούνται από τις συμπαίκτριές τους.

Στο πλατό, ξεκινά η απόδοση ευθυνών για το αποτέλεσμα και η κριτική είναι πιο σκληρή απ’ όσο μπορούν να αντέξουν τα υποψήφια μοντέλα.

Για ποιο κορίτσι το GNTM θα αποδειχθεί μια φούσκα, που μόλις έσκασε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα