GNTM 2: Όταν συγκινήθηκαν για την Άννα – “Δεν μπορούμε να σε ρίξουμε στην αρένα”

GNTM 2: Όταν συγκινήθηκαν για την Άννα – “Δεν μπορούμε να σε ρίξουμε στην αρένα”
glomex

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Άννας συγκίνησε όλους τους κριτές του GNTM 2 - Δείτε πώς αντέδρασε η Βίκυ Καγιά και γιατί αποφάσισαν να μη τη βαθμολογήσουν.

Μια ιδιαίτερη εξομολόγηση έλαβε χώρα στο πλατό του GNTM 2 το βράδυ της Τρίτης.

Η οντισιόν της Άννας συνοδεύτηκε από συγκινητικές στιγμές καθώς η νεαρή αποφάσισε να ανοιχτεί για την οικογένειά της.  Η ίδια ανέφερε πως αισθάνεται ανασφαλής και θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο παιχνίδι για να αντιμετωπίσει τις φοβίες της.

Μιλώντας για την ομορφιά της, είπε πως αισθάνεται “άσχημα εσωτερικά, κάτι που εκφράζεται και εξωτερικά”. Αποκάλυψε πως ζει μόνη και μιλάει μόνο με τη μητέρα της και όχι με τα λοιπά μέλη της οικογένειάς της.

“Ήρθα εδώ για να κρίνετε εσείς αυτό που είμαι και να πιστέψω στον εαυτό μου”, είπε. “Εμείς δεν κρίνουμε το ποιος είναι ποιος, κρίνουμε μοντέλα”, της απάντησε ο Άγγελος Μπράτης, ζητώντας της να πει στην κριτική επιτροπή τι μπορούν να κάνουν για να τη βοηθήσουν.

“Κρίνουμε μόνο τη σταδιοδρομία και τη στόφα για καριέρα μοντέλου, δεν μπορούμε να σε βάλουμε στην αρένα του ανταγωνισμού”, πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά. “Δεν είναι η θέση μας να ξεδιαλύνουμε το μέσα, μιλάμε για τη δουλειά”, είπε η Ηλιάνα. “Δεν μπορούμε να σε κρίνουμε σαν άνθρωπο”, είπε από τη δική του μεριά ο Δ. Σκουλός.

Η 18χρονη κοπέλα τελικά δεν βαθμολογήθηκε καθώς οι κριτές αποφάσισαν πως καλό θα ήταν να μη γίνει ψηφοφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα