GNTM 3: Χαμός στη γυμνή φωτογράφιση – Ποιοι ενθουσίασαν τους κριτές

GNTM 3: Χαμός στη γυμνή φωτογράφιση – Ποιοι ενθουσίασαν τους κριτές
Η Ξένια από το GNTM 3 Glomex

Γυμνή φωτογράφιση είχαν οι 20 παίκτες και παίκτριες του GNTM 3. Άγχος, κλάματα, αλλά και χειροκροτήματα. Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι όχι.

Γυμνή φωτογράφιση ήταν η πρώτη επίσημη δοκιμασία του GNTM 3, με τους 20 παίκτες και παίκτριες του διαγωνισμού να βάζουν τα δυνατά τους, για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες φωτογραφήθηκαν σε δύο concept: στο πρώτο έπρεπε να αναδείξουν τα ρούχα που φορούσαν και στο δεύτερο να ποζάρουν γυμνοί, αντιγράφοντας την εικόνα που είχε πάρει ο καθένας προηγουμένως στα χέρια του.

Κάποιοι/ες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να ακούσουν πολύ θετικά σχόλια, άλλοι/ες δίστασαν, αγχώθηκαν και τα πήγαν μέτρια στη φωτογράφιση, ενώ δεν έλειψαν και τα κλάματα από το επεισόδιο της Δευτέρας (28/09).

Ποιοι ενθουσίασαν τους κριτές

Πολύ ενθαρρυντικά σχόλια από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα άκουσαν η Ξένια, η Παρασκευή, η Ίριδα, η Ειρήνη, αλλά και η Μαριαγάπη, η Μαρινέλα και ο Αιμιλιάνο.

Ποιοι δεν τα κατάφεραν

Αντιθέτως, κάποιοι άφησαν το άγχος του γυμνού να τους καταβάλει και δεν κατάφεραν να δώσουν το 100% του εαυτού τους, όπως η Χρύσα, η Αλεξάνδρα και ο Σήφης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα