GNTM 3: Η Άννα Μαρία επέστρεψε στον “τόπο του εγκλήματος” – Έρχονται ανατροπές

GNTM 3: Η Άννα Μαρία επέστρεψε στον “τόπο του εγκλήματος” – Έρχονται ανατροπές
Άννα Μαρία Ηλιάδου επέστρεψε στο GNTM 3 GLOMEX

Τα μοντέλα θα βάλουν τα δυνατά τους για να πείσουν τους κριτές, όμως η αποχώρηση θα είναι αναπόφευκτη. Ποιος παίκτης δεν θα έχει καν λήψη.

Μετά την αποχώρηση – έκπληξη της Ειρήνης από το “GNTM 3”, στο επεισόδιο της Τρίτης (20/10), μιας παίκτριας που, μετά το makeover, είχε χαρακτηριστεί φαβορί από τους κριτές, τα μοντέλα που παραμένουν στον ριάλιτι μόδας είναι πλέον 14.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/10), η περσινή νικήτρια (όχι η Κάτια) “εισβάλει” στο σπίτι. Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ηλιάδου! Τα 5 εναπομείναντα κορίτσια και τα 9 αγόρια θα διαγωνιστούν αρχικά σε μία beauty campaign και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την Άννα Μαρία.

Στην συνέχεια, οι παίκτες του ριάλιτι μόδας του Star θα κληθούν να κάνουν μια αθλητική φωτογράφιση σε έναν εντυπωσιακό τεχνητό καταρράκτη. Τα μοντέλα θα βάλουν τα δυνατά τους για να πείσουν τους 4 κριτές, όμως η αποχώρηση για έναν ή μία θα είναι αναπόφευκτη, με τη Βίκυ Καγιά να λέει σε κάποιον ή κάποια ότι δεν υπάρχει καν φωτογραφία για να κρίνουν.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της Δευτέρας (26/10):

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα