Παναγιώτης Πέτσας: Αγνώριστος το 2016 ο παίκτης – φαβορί του GNTM 3

Παναγιώτης Πέτσας: Αγνώριστος το 2016 ο παίκτης – φαβορί του GNTM 3
Ο Παναγιώτης Πέτσας Instagram

Με διαφορετικό στυλ, πιο μακριά μαλλιά και γυαλιά μυωπίας, σίγουρα θα 'ταν δύσκολο κάποιος να αναγνωρίσει τον Παναγιώτη Πέτσα από τις φωτογραφίες αυτές.

Ο Παναγιώτης Πέτσας, ένα από τα μεγάλα φαβορί του “GNTM 3”, κατάφερε από τις auditions του ριάλιτι μοντέλων να ξεχωρίσει για την εξωτερική του εμφάνιση και το καλογυμνασμένο του σώμα.

Ο 22χρονος νεαρός αν και δεν ασχολήθηκε ποτέ με το modelling, κατάφερε να ενθουσιάσει και τους 4 κριτές και να κερδίσει μία θέση στο σπίτι του “GNTM 3”.

Ο Παναγιώτης Πέτσας STAR

Πρόσφατα, ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα, μιλώντας “Στη φωλιά των Κου Κου”, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε ο Παναγιώτης ώστε να χάσει βάρος, αφού κάποτε ήταν 130 κιλά.

“Ο γιος μας είναι ένα μικρό θαύμα. Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτό είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του.

Όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες του 2016, που είναι αναρτημένες στο Instagram, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Παναγιώτης δεν είχε καμιά σχέση με τη σημερινή του εικόνα, την εικόνα δηλαδή που έκανε κοινό και κριτές να τον θεωρούν το φαβορί του τίτλου του πρώτου Έλληνα νικητή του “GNTM”.

Με διαφορετικό στυλ, πιο μακριά μαλλιά και γυαλιά μυωπίας, σίγουρα θα ‘ταν δύσκολο κάποιος να τον αναγνωρίσει από τις παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα