GNTM 3 – Spoiler: Αυτό το μοντέλο αποχωρεί τη Δευτέρα

GNTM 3 – Spoiler: Αυτό το μοντέλο αποχωρεί τη Δευτέρα
Τα μοντέλα στο πλατό glomex

Τα 7 μοντέλα του GNTM 3 θα φωτογραφηθούν στην παραλία σε ένα concept εμπνευσμένο από την ταινία ‘’Mad Max’’. Ποιος θα έχει τη χειρότερη λήψη σήμερα.

Σε μια απαιτητική φωτογράφιση θα δοκιμαστούν τη Δευτέρα (7/12) τα μοντέλα του GNTM 3, ενώ ο ημιτελικός του ριάλιτι μοντέλων του Star πλησιάζει.

Στο σπίτι αυτή τη στιγμή έχουν μείνει τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια, που είναι οι εξής: Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Έντουαρντ, Ξένια, Παρασκευή και Μαριαγάπη.

Τα 7 μοντέλα θα ταξιδέψουν στην πανέμορφη Ελαφόνησο, όπου θα φωτογραφηθούν στην παραλία σε ένα concept εμπνευσμένο από την ταινία ‘’Mad Max’’. Στη δοκιμασία θα συμμετέχουν όλα τα μοντέλα μαζί, αν και σε κάθε σετ ο πρωταγωνιστής θα είναι ένας κάθε φορά.

Το avantage/disavantage θα έχει σε αυτή τη φωτογράφιση ο Ηρακλής, που είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο. Οι δυσκολίες στο σετ θα είναι πολλές και αρκετοί διαγωνιζόμενοι θα «πελαγώσουν». Θα υπάρξουν, όμως, και καλές αποδόσεις.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, κορίτσι θα είναι το μοντέλο το που θα αποχωρήσει μετά την απαιτητική δοκιμασία. Συγκεκριμένα, η Ξένια, η οποία είχε αποχωρήσει ξανά στην αρχή του παιχνιδιού και επέστρεψε πριν από μερικές μέρες, θα φύγει για δεύτερη φορά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα