GNTM 3: Τα μοντέλα πόζαραν με “καυτές” ολόσωμες latex φόρμες

GNTM 3: Τα μοντέλα πόζαραν με “καυτές” ολόσωμες latex φόρμες
Τα μοντέλα πόζαραν με "καυτές" ολόσωμες latex φόρμες glomex

Τα μοντέλα έπρεπε μέσα σε 2 μόλις λεπτά να φορέσουν πολύ στενές latex φόρμες και να προλάβουν να βγάλουν μια selfi πόζα που θα εντυπωσιάσει.

Προς τον μεγάλο τελικό οδεύουν σιγά σιγά τα μοντέλα του GNTM 3, μετά την ανατρεπτική αποχώρηση του Εμμάνουελ στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/11).

Το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε πολύ ψηλά, καθώς οι κορυφαίοι 9 του διαγωνισμού μοντέλων του Star βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία.

Με την επίσκεψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Γιώργου Καράβα, που έφτασαν στο σπίτι για τη δοκιμασία επιβράβευσης, οι παίκτες έπρεπε μέσα σε 2 μόλις λεπτά να φορέσουν πολύ στενές latex φόρμες και να προλάβουν να βγάλουν μια selfi πόζα σε ένα τάμπλετ που ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Ο νικητής ή η νικήτρια της δοκιμασίας θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια επαγγελματική φωτογράφηση με τον coach Δημήτρη Σκουλό. Μαζί με έναν συμπαίκτη, καθώς και ένα ακόμα ζευγάρι διαγωνιζομένων, που θα έχει το ρόλο “κομπάρσου”, θα συναντηθούν με τον Δημήτρη Σκουλό με στόχο να ενισχύσουν φωτογραφικά το book τους.

Πώς τα πήγαν τα μοντέλα στην αποψινή πρώτη δοκιμασία με τις latex φόρμες; Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα